Конкурс на кращу емблему/логотип
Психологічної служби ВНТУ

Конкурс на кращу емблему/логотип Психологічної служби ВНТУ проводиться з метою пошуку художнього рішення емблеми/логотипу, популяризації роботи Психологічної служби, залучення студентської молоді до освітньо-виховних заходів університету, сприяння повноцінному розвитку студентів, пошуку та підтримки креативних та творчих студентів, залучення їх до суспільної діяльності в університеті та формування суспільно необхідних компетентностей.

 Порядок і термін проведення конкурсу
Конкурс проводиться в два етапи:
1-й етап – до 20.10.2020 – представлення конкурсних робіт;
2-й етап – 25.10.2020 – розгляд конкурсних робіт, визначення переможців.

Умови проведення конкурсу.
До участі у конкурсі запрошуються студенти, магістри, аспіранти усіх факультетів ВНТУ. На конкурс подаються емблеми/логотипи у довільній формі.
Емблема/логотип може бути виконана у будь-якому художньому стилі та за допомогою тих засобів, які найбільш зручні для автора -  намальована (олівцем, фарбами, ручками, пастеллю і т.д.) або ж виконана за допомогою комп’ютерних технологій. Емблема/логотип може мати будь-яку графіку та представлена як в чорно-білому так і в кольоровому варіантах.
Автору потрібно коротко описати значення символіки, представленій на емблемі/логотипі.
З виконаною роботою автору потрібно вказати особисті дані: Прізвище, імя, по-батькові; факультет, групу; номер телефону або електронну адресу.
Критерії відбору робіт: емблема/логотип має якнайяскравіше та доступніше демонструвати роботу Психологічної служби університету; оригінальність змісту та оформлення; творча індивідуальність; естетичне оформлення.

Виконану роботу автори можуть відправляти на електронну пошту журі конкурсу hrechanovskae@gmail.com або принести особисто в ауд. 2254, 2 корпус ВНТУ, Психологічна служба.

За довідками можна звертатися за телефонами:
+380962614707 (Гречановська Олена Володимирівна),
+38 073 0312696 (Лаптєв Олександр Леонтійович)
Підведення підсумків конкурсу.
Роботи будуть оцінюватися кваліфікованими експертами.
Кращі роботи будуть експонуватися на сайті Психологічної служби ВНТУ.
Переможці будуть нагородженні призами та подяками.

 

опублік. Гречановська Олена Володимирівна