У Вінницькому національному технічному університеті 5 серпня 2020 року відбувся День відкритих дверей та онлайн-зустрічі адміністрації, представників факультетів, викладачів з абітурієнтами та їх батьками! Ми  щиро вдячні усій численній аудиторії, яка завітала до нас, цікавилась життям закладу, і вже обрала наш університет своїм першим пріоритетом.
Традиційно розпочав захід вітальним словом ректор ВНТУ, професор Володимир Грабко, який особливу увагу приділив здобуткам нашого університету, перевагам кожної професії, спеціальності та розвитку факультетів в цілому. Нагадав про високі позиції університету в міжнародних та всеукраїнських рейтингах та розповів про умови навчання у ВНТУ. А найголовніше, що університет плекає традиції студентоцентрованого навчання, демократії і толерантності!
Проректор з науково-педагогічної роботи і соціальних комунікацій ВНТУ, професор Світлана Денисюк, зосередила увагу на кожному факультеті детальніше, представила деканів факультетів та розповіла про відомих випускників  та перспективи працевлаштування по закінченню університету.
Директор Медіацентру ВНТУ, доцент Юлія Малогулко, звернула увагу абітурієнтів на зміни у правилах прийому до ВНТУ, основні етапи вступної кампанії та на типові помилки, що виникають при реєстрації електронного кабінету вступника та шляхи їх виправлення.
Після загальної зустрічі усі бажаючі разом з деканами факультетів відвідали лабораторії, навчальні аудиторії та поспілкувались про профільні спеціальності.
Гості, які не змогли відвідати університет, долучились до онлайн-зустрічі, в якій взяли участь представники адміністрації, декани і абітурієнти. Піднімались питання про прохідний бал, як вірно подати документи, строки оголошення результатів та як впливає пріоритетність на конкурсний бал.
Нагадуємо, що для зручності абітурієнтів налагоджено комунікації в усіх соціальних мережах, працюють телефони для довідки та є доступними чат і бот приймальної комісії.

ВНТУ – простір інновацій та розвитку! Раді допомогти визначитись із професією і побудувати успішну кар’єру!
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати наш університет 10 серпня! Зустрічаємось біля арки ВНТУ о 12:00 або онлайн о 14:00 за посиланням https://meet.google.com/dsz-ggjz-pfs. Чекаємо на Вас!

опублік. Малогулко Юлія Володимирівна