Факультет комп'ютерних систем і автоматики Вінницького національного технічного університету запрошує на вступ до магістратури зі спеціальності 126 Інформаційні системи та технології на вже акредитовану освітню програму "Інформаційні технології аналізу даних та зображень".
Викладання здійснюють провідні викладачі зі світовим ім'ям і великим професійним досвідом у сфері ІТ. "Моделювання бізнес-процесів та управління ІТ-проектами" викладає директор ІТ-фірми з великим досвідом, "Інформаційні технології моніторингу та аналізу даних" - викладає професор, який посідає 23-тє місце з більш, як 130 тис. датасайнтистів з усього світу у рейтингу Kaggle (Google) з розроблення ноутбуків на Python/R з AI/ML/DL, "Методологія та організація наукових досліджень в галузі інформаційних технологій" - керівник наукової школи, з якої було підготовлено біля 50 к.т.н. і д.т.н. з ІТ, і який також використовує Python. "Інтелектуальні ІТ", "Інтернет речей", "Програмування мобільних пристроїв", "Створення аналітичних веб-систем" та ін. - на Вас чекає багатьох цікавих та корисних знань і навичок, опанування цікавих компетентностей і результатів навчання. Є дисципліни вільного вибору у блоках "Системний аналіз та ІТ" та "Автоматизація та інтелектуальні ІТ".
Є бюджетні місця. Ліцензія - 40 осіб на рік. Приймаються усі бажаючі з дипломом бакалавра або спеціаліста, або магістра будь-яких спеціальностей (випускники не ІТ-шних спеціальностей проходять додаткове випробування). Вступне випробування зі спеціальності: 18-19, 25 серпня. Див. деталі на сайті приймальної комісії: https://vntu.edu.ua/uk/information-for-enrollee

опублік. Малогулко Юлія Володимирівна