Демократія: від теорії до практики
Реалізація демократії в Україні, як одна з основних умов членства в Європейському Союзі, виступає важливим інструментом упровадження і дотримання національних інтересів, розбудови правової та демократичної держави, зміцнення вже існуючих і впровадження нових механізмів функціонування інститутів демократії в українському суспільстві відповідно до європейських зразків. Одним із механізмів підвищення рівня реалізації демократії в Україні є запровадження дисциплін такого напрямку на вибір здобувачів освіти, розробка ними різних соціальних проєктів.
Викладачі кафедри суспільно-політичних наук спільно із  Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) пройшли низку тренінгів. Тепер набуті знання реалізуються під час занять і на практиці.
IFES – це неприбуткова міжнародна організація, яка долучається до розв’язання найважливіших питань демократії, управління та виборів у всьому світі. Співпрацює з громадянським суспільством, державними установами та приватним сектором, щоб побудувати стійкі демократії заради кращого майбутнього. Діяльність IFES в Україні  підтримується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерством міжнародних справ Канади та британської допомоги (UK aid) від уряду Великої Британії. 
Дякуємо партнерам з IFES за цікаві пропозиції та чудовий подарунок - літературу! 

опублік. Поліщук Олеся Казимирівна