День Університету! Віват ВНТУ!

Цього року святкували 61 річницю ВНТУ 12 жовтня. Факультети, інститут, Науково-технічна бібліотека, психологічна служба, студентські організації презентували свою діяльність, ділились здобутками і напрацюваннями з колегами, здобувачами вищої освіти, гостями. Виставки містили науково-технічні розробки, інформацію про наукові гуртки і роботу кафедр. НТБ ознайомила присутніх з історією університету і діяльністю ректорів за весь період існування ВНТУ, від заснування до сьогодняшнього дня.
Ректор ВНТУ, доктор технічних наук, професор Віктор Біліченко привітав колектив, розповів про перспективи розвитку університету, плани і проєкти на майбутнє, вручив співробітникам державні нагороди і відзнаки. 
На різних локаціях проходили святкові заходи, які подарували незабутні позитивні враження. Зокрема, на головній площі університету відбувались культурно-розважальні конкурси: «Відгадай пісню», «Сортувальний капелюх», «Китайський волан», «Лабутени політеха», «Рапунцель ВНТУ», «Вірю-Не вірю», «Китайська каліграфія» та інші, у тренінговому центрі - «Психологічні витребеньки на студентські посиденьки» та інші. 
Традиційними стали велопробіг «Tour de VNTU» та фінал футбольного турніру «Кубок ВНТУ
». До фіналу з футболу дійшли найсильніші команди таких факультетів: будівництва, теплоенергетики і газопостачання, електроенергетики та електромеханіки і комп'ютерних систем і автоматики. Перемогли футболісти ФКСА. Вболівальники та команда черлідингу «Фіточки» створили святковий настрій спортсменам і гостям. Ректор Віктор Біліченко привітав учасників і організаторів, вручив нагороди переможцям, тренерам і деканам.
Студенти та їх куратори, ліцеїсти взяли участь у квесті «ВНТУ 6.1», під час якого розвязувались завдання, пов'язані з історією і символами університету.
Символічним завершенням свята було проведення турніру з брейн-рингу між командами факультетів/інституту
«Інтелект ВНТУ». До складу команд входили студенти і викладачі, які разом знаходили відповіді на складні питання. Захід підтвердив вкотре, що ВНТУ - це простір розвитку та інновацій, згуртований колектив, який працює на розвиток університету і суспільства.
З фотоматеріалами можна ознайомитись за посиланням: http://photo.vntu.edu.ua/ і на офіційних сторінках соціальних мереж університету.


 

опублік. Денисюк Світлана Георгіївна