Фото

Шановні науковці та студенти ВНТУ!
23-29 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ МІЖНАРОДНИЙ ТИЖДЕНЬ ВІДКРИТОГО ДОСТУПУ
ВНТУ з ініціативи науково-технічної бібліотеки втретє приєднується до участі у Міжнародному Тижні Відкритого Доступу 23-29 жовтня 2017 року. Гасло дев`ятого Міжнародного Тижня Відкритого Доступу «ВІДКРИТИЙ, ЩОБ…». Запрошуємо наукову спільноту університету відзначити Міжнародний Тиждень Відкритого Доступу шляхом відвідування відповідних тренінгів із самоархівування, швидкої публікації праць в репозитарії за допомогою системи підтримки навчального процессу JetIQ та консультацій з приводу інформаційної підтримки наукових досліджень за вільним графіком. Очікуємо на вас: 10.00 -17.00, кім. 304 (ГНК).
В межах Міжнародного Тижня Відкритого Доступу бібліотека планує відзначити відомих авторів-науковців ВНТУ шляхом створення сторінок у Вікіпедії з посиланням на праці автора у відкритому доступі, а також 25 жовтня 2017 р. о 15.00 (ГНК, кім. 403) відбудеться лекція на тему «Відкритий доступ до науки: від історії до сьогодення».
Долучайтеся до руху відкритого доступу – реєструйтеся та приймайте участь у дискусіях на тему відкритого доступу в Україні та у світі на сторінці ТИЖНЯ ВІДКРИТОГО ДОСТУПУ
http://www.openaccessweek.org/
Група OpenAccessUkraine
http://www.openaccessweek.org/group/openaccessukraine

опублік. Криштафович Лілія Анасівна