Шановні науковці!


Підписано наказ МОН України щодо продовження в 2022 році доступу до міжнародних наукометричних баз даних Scopus та Web of Science Core Collection для ЗВО і наукових установ України за кошти державного бюджету.
В 2021 році компанією Clarivate, яка надає доступ до найкращої літератури, що проіндексована у Web of Science, було започатковано серію вебінарів "Clarivate науковцям", які будуть продовжені і в 2022 році. Кожного другого четверга місяця (лише в січні на третьому тижні) о 16:15–17:15 вас чекатимуть на вебінарах Серії "Clarivate науковцям 2022".  
Всі заходи українською, безкоштовні, за умови присутності не менше, ніж на 90 % основного часу вебінару передбачено випуск сертифіката учасника.

Перший вебінар вже 13 січня о 16:15–17:15
Тези: Наукові дослідження часто вимагають значних коштів. Грантова підтримка та співпраця з знаними лабораторіями світу буде на часі та дозволить і виконувати дослідження на більш високому рівні і швидше отримувати результати. На вебінарі з’ясуємо, як знайти і проаналізувати здобутки інших установ, визначити лідерів та знайти їхні контакти. Проаналізувати співпраці своєї організації, з якими установами і чому вони більш ефективні. Визначити фонди, що фінансували аналогічні дослідження, які теми підтримувалися певною грантовою агенцією, у кого зі співвітчизників були такі гранти та, як завжди, відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

В січні під час вебінару буде оголошено вікторину, серед учасників що правильно дадуть відповіді на питання Random визначить володаря сувенірів. Удачі!
 

Реєстрація: https://bit.ly/3pHtRQZ

 

опублік. Горчинська Юлія Вікторівна