Фото

Шановні науковці!
До 31 жовтня 2018 р. відкрито доступ до наукових баз даних Scopus та Web of Science
Наказом МОН України № 1286 від 19.09.2017 року “Про надання доступу вищим навчальним закладам і науковим установам, що знаходяться у сфері управління Міністерства освіти і науки України, до електронних наукових баз даних” затверджено перелік переможців, яким надається доступ до Scopus і Web of Science!
ВНТУ — єдиний ВНЗ у Вінниці, який отримав доступ до Scopus та Web of Science одночасно.
SCOPUS - це найбільша в світі реферативна база даних видавництва Elsevier з найбільшим охопленням рефератів, цитат з рецензованої літератури та перевірених веб-джерел, яка оновлюється щодня. Ця система надає багатий аналітичний і статистичний інструментарій для моніторингу активності публікацій. Пошукова система використовує програмні засоби для відстеження, аналізу та візуалізації досліджень, вона легко інтегрується в робочий процес дослідників.
WEB OF SCIENCE або Web of Knowledge — пошукова платформа, яка об`єднує реферативні бази даних публікацій у наукових журналах і патентів, у тому числі бази, що враховують взаємне цитування публікацій, що розробляється і надається компанією Clarivate Analytics. Web of Science охоплює матеріали з природничих, технічних, біологічних, суспільних, гуманітарних наук і мистецтва.
Доступ до ресурсів баз даних Scopus та Web of Science надається лише з локальної мережі університету та науково-технічної бібліотеки.
Умови користування ресурсами
 Всі ресурси та послуги Використовувати не з комерційною метою;
 Не застосовувати спеціальних програм для скачування та послідовних скачувань архіву.

опублік. Криштафович Лілія Анасівна