• Посада: старший викладач.
  • Біографічні дані:

    В 2015 році закінчив Вінницький національний технічний університет за спеціальністю бакалавр комп’ютерних наук, в 2016 році здобув у ВНТУ кваліфікацію спеціаліста з комп’ютерних та інформаційних систем зі спеціальності "Комп'ютерний еколого-економічний моніторинг" напряму "Комп'ютерні науки".

    2016 р. – 2020 р. – аспірант Вінницького національного технічного університету освітньо-наукової програми "Системний аналіз" рівня "доктор філософії" зі спеціальності 124 Системний аналіз. Перервав навчання. Завершує роботу над дисертацію на здобуття PhD з цієї ж спеціальності. В очікуванні акредитації  прикріпився до аспірантури з цієї ж освітньої програми як здобувач PhD.

    2016 р. – 2019 р. – викладач Вінницького інституту конструювання одягу та підприємництва.

    2018 р. - інженер-програміст Вінницької гідрометеостанції.

    2018 р. – 2019 р. – старший викладач Вінницької філії Київського інституту бізнесу та технологій.

    З 2019 р. – асистент кафедри САІТ.
    З 2022 р. – заступник декана ФІІТА з НР та СК.
    З 1.09.2023 р.  – старший викладач кафедри САІТ

    Викладав дисципліни: “Інформатика”, “Комп’ютерна графіка”, “Електронна комерція”, “Інформаційні системи та технології у фінансах”, “Програмування” , “Основи баз даних та знань”, “WEB-програмування та WEB-дизайн”, “Технології створення програмних продуктів”, “Системний аналіз”, “Основи системного аналізу”, “Інформаційні технології моніторингу та аналізу стану складних систем”, “Інформаційні технології моніторингу та аналізу даних”, “Обробка великих масивів даних”, “Прикладні інформаційні технології”.

    Автор, біля 20 наукових праць, серед яких 2 статті у журналах з наукометричних баз даних Web of Science та Scopus (перший квартиль за імпакт-фактором), 5 наукових статей у фахових виданнях України, методичні вказівки та ін.

    Брав участь в НДР з держреєстрацією, в одній із цих НДР був відповідальним виконавцем.

    Брав участь у наукових конференціях.

    Є призером Всеукраїнського конкурсу студентських наукових праць.

    Відповідальний за питання акредитації на секції САІТ кафедри зі спеціальності 126, є куратором груп першого курсу кафедри.

  • Науковий напрямок: https://scholar.google.com.ua/citations?user=AxkTrBgAAAAJ&hl=ru&oi=ao
  • Публікацій у персональнoму репозиторії: 22
  • Контакти: https://www.facebook.com/Dratovany
  • Відвідувань персонального кабінету: 2423 раз., востаннє : 26.04.2024 08:52:02
  • Розклад занять::