Консультація "Конкурси Kaggle"

  Нещодавно було розширено список міжнародних ІТ-конкурсів, за участь чи перемогу в яких додають бали (0,1 чи 0,4 відповідно) під час вступу у магістратуру ВНТУ – додано конкурси Kaggle (https://www.kaggle.com/competitions - платформа Google зі штучного інтелекту та Data Science).
  Сьогодні о 14.15 в Zoom: https://us04web.zoom.us/j/5262774500 завідувачем кафедри САКМІГ, професором (єдиним в Україні зі статусом «Kaggle Notebooks Master», https://www.kaggle.com/vbmokin) Мокіним В.Б. буде проведена консультація для усіх бажаючих щодо того, як взяти участь у таких конкурсах та яка потім буде процедура верифікації перемоги, щоб дійсно отримати ті бали під час вступу до магістратури.
  Призери можуть, бути як у конкурсах з грошовими призами, так і в конкурсах типу InClass. Наприклад, 30 квітня завершується конкурс Kaggle з передбачення якості води біля водозабору Вінницяводоканала за даними 25 років (https://www.kaggle.com/c/bod-in-river-water) – можна взяти участь і у ньому - його переможці будуть прирівнені у балах до переможців інших конкурсів та ще й отримають диплом переможця у цьому міжнародному конкурсі від басейнової ради Південного Бугу. Серед учасників вже є учасник з Португалії.

  Звертаю увагу, що перемога у конкурсах Kaggle гарно виглядає у резюме будь-якого претендента на працевлаштування в ІТ-компаніях світу. Декілька студентів ФКСА спеціальностей 124 і 126 вже мають медалі за перемогу у таких конкурсах.
  У консультації можуть брати участь будь-які студенти, аспіранти та викладачі ФКСА.

  У разі, якщо кількість учасників наблизиться до 100, ми перейдемо на Meet (https://meet.google.com/eua-hitw-mbh), але почнемо у Zoom.
  До кінця цього місяця планується провести таку консультацію (веб-конференцію) повторно.
  

опублік. Мокін Віталій Борисович