Фото

Студенти напряму підготовки «Програмна інженерія» знову здобули гучну перемогу в Росії – у Міжнародній студентській олімпіаді «Вектор 3D + графіка». Кожна перемога в Росії є пафосною, тим більше в наш тривожний час.

Студенти напряму підготовки «Програмна інженерія» знову здобули гучну перемогу в Росії – у Міжнародній студентській олімпіаді «Вектор 3D + графіка».

Кожна перемога в Росії є пафосною, тим більше в наш тривожний час. Це своєрідний інтелектуальний удар по нашому сусіду. Ми розуміємо, що сьогодні  не маємо права програти. А тому наші студенти – це своєрідні інтелектуальні воїни!

Олімпіада проводилася в м. Магнітогорськ в Челябінській області Росії. Організатором конкурсу був Магнітогорський державний технічний університет імені Г. І. Носова – один з найбільших вузів Росії, де навчається понад 15 тисяч студентів за 55 спеціальностями. В олімпіаді взяли участь студенти з Росії, України, Білорусії, Казахстану. Олімпіада проходила дистанційно протягом  4 годин.

У номінації «Графічний дизайн», яка передбачала розробку афіші, плакату засобами комп’ютерної графіки (Corel Draw, Photoshop) на задану тему, переможцем став:

2 місцеДмитро Щелканов (гр.1ПІ-14сп) – керівник проф. Романюк О.Н.

 У номінації «Моделювання віртуальної реальності» (3D Max), яка включає розробку тривимірного або анімованого (тривимірного) об’єкта чи анімаційної заставки на задану тему, у десятку переможців увійшли:

1 місцеДмитро Степанюк (гр.1ПІ-14м) – керівник проф. Романюк О.Н.

3 місцеОлексій Маліцький (гр.1ПІ-12б) – керівник доц. Войтко В.В.

6 місцеВадим Варламов (гр.2ПІ-13б) – керівник проф. Романюк О.Н.

7 місцеВладислав Білик (гр.2ПІ-14б) –

керівник проф. Романюк О.Н. 

Вітаємо наших студентів-переможців ї їхніх наукових керівників з гучною перемогою!

опублік. Адміністратор