Фото

5 листопада 2014 р. у Вінницькому національному технічному університеті зустрічали делегацію компанії IGE-XAO GROUP з Франції та Польщі. 

5 листопада 2014 р. у Вінницькому національному технічному університеті зустрічали делегацію компанії IGE-XAO GROUP з Франції та Польщі

Двадцять вісім років компанія IGE+XAO плідно працює над розробкою програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування (CAD). Генеральне представництво компанії у Франції. Крім того, компанія має філії у 17 країнах світу, в тому числі і в Польщі.

У ВНТУ завітав президент компанії, генеральний директор французького представництва Alain DI CRESCENZO та генеральний директор польського представництва Jacek TARKOWSKI. На зустрічі були присутні: ректор ВНТУ, д.т.н., проф. В. В. Грабко, проректор з науково-педагогiчної роботи по iнтеграцiї навчання з виробницвом та мiжнароднiй iнтеграцiї, к.т.н., доцент В. М. Мізерний, завідувач кафедри ПЗ, д.т.н., проф. А. М. Пєтух, завідувач кафедри ЕСС, д.т.н., проф. П. Д. Лежнюк, заступник директора Інституту магістратури, аспірантури та докторантури, к.т.н., доц. С. В. Бевз, к.т.н., доц. В. О. Комар та заступник начальника програмного супроводу ПАТ "Вінницяобленерго", к.т.н. С. М. Бурбело, юрист О. Новіцька.

Уже два роки Вінницький національний технічний університет плідно співпрацює із цією європейською компанією. В інституті інформаційних технологій і комп`ютерної інженерії на кафедры програмного забезпечення та в інституті електроенергетики та електромеханіки активно використовується програмний комплекс автоматизації проектування електроенергетичних схем SEE Electrical Expert. Зокрема, керівники європейської компанії IGE-XAO GROUP передали у ВНТУ оновлену російсько-мовну версію програмного комплексу SEE Electrical Expert.

1111

2222

 

опублік. Адміністратор