Фото

Студент другого курсу навчання за напрямом підготовки «Програмна інженерія» Нікольський Михайло Миколайович з 7 по 20 травня 2014 року перебував у закордонному відрядженні в м. Турін (Італія).

Михайло взяв участь у курсі з управління роботами, організованому локальною групою BEST Turin на базі Технічного університету міста Туріну. На курс було запрошено 20 учасників (студентів технічних університетів) з країн Європи: України, Росії, Польщі, Румунії, Молдови, Португалії, Італії, Іспанії, Греції, Чехії, Турції, Литви, Швеції, Франції, Словенії, Сербії. Проживання та харчування учасників було забезпечено за рахунок організаторів.

 

1

У межах курсу студентам було запропоновано курс лекцій з робототехніки в сучасному світі, зокрема по роботі із операційною системою для роботів ROS та управління промисловими роботами компанії Comau. Після закінчення курсу учасники склали іспит та отримали офіційні міжнародні сертифікати.

2

Михайло Нікольський - крайній справа.

Окрім щоденних лекційних і практичних занять для учасників курсу було організовано дозвілля: інтерактивні прогулянки містом, відвідування визначних місць Туріну, візит до компанії з виготовлення і обслуговування промислових роботів Comau, тематичні вечори, зокрема італійський вечір та міжнародний вечір, урок італійської мови. На міжнародному вечері було гідно представлено Україну, її традиції, Вінницький національний технічний університет.

3

опублік. Адміністратор