Фото

Студентка другого курсу напряму підготовки «Програмна інженерія»  Івченко Ксенія Володимирівна двічі побувала в закордонних відрядженнях.

Студентка другого курсу напряму підготовки «Програмна інженерія»  Івченко Ксенія Володимирівна двічі побувала в закордонних відрядженнях.

Ксенія є активним членом міжнародної європейської студентської організації BEST (Board of European Students of Technology), яка допомагає студентам з усієї Європи обмінюватися досвідом, знаннями в технічній області, ультурними досягненнями і цінностями своїх держав. Учасникам поїздок забезпечується проживання та харчування за рахунок організаторів. Тож Ксенія з 20 липня по 2 серпня 2013 року перебувала в закордонному відрядженні в м. Глівіце (Польща) у Технічному університеті Сілезії на курсах з програмування. На цей курс було запрошено 21 учасника з різних країн Європи: України, Росії, Македонії, Польщі, Хорватії, Румунії, Молдови, Сербії, Португалії, Італії, Іспанії, Греції, Чехії, Турції, Данії, Швеції. Всі вони студенти технічних університетів. 

Окрім відвідування щоденних лекцій і практики учасники курсу активно відпочивали, знайомилися з культурою та традиціями Польщі, відвідували визначні місця Глівіце, побували на екскурсії в одному з найбільших технічних університетів Польщі, відвідали місто Вроцлав.

img

Також Ксенія з 7 по 17 вересня 2013 року перебувала в закордонному відрядженні в м. Софія (Болгарія), де навчалася на курсах з програмування, організованих Локальною групою BEST Sofia у технічному університеті Софії. На цей курс було запрошено 22 студенти технічних університетів з України, Росії, Македонії, Польщі, Хорватії, Румунії, Туреччини, Португалії, Італії, Іспанії. Студенти відвідали курс лекцій з програмування для мобільних платформ, зокрема зі створення та налагодження прикладних додатків для операційної системи Android. По закінченню курсу складали іспит та розробили власний проект. Окрім щоденних лекційних і практичних занять для учасників курсу було організовано дозвілля: інтерактивні прогулянки по місту, відвідування визначних місць Софії, тематичні вечори, зокрема болгарський вечір та міжнародний вечір. На міжнародному вечері було гідно представлено Україну, її традиції, Вінницький національний технічний університет.


img (1)

Учасники отримали офіційні сертифікати про успішне проходження курсів.

опублік. Адміністратор