Фото

Вінницький національний технічний університет входить у двадцятку кращих університетів України, є членом Європейської асоціації університетів, Міжнародної асоціації університетів. Впродовж цього навчального року суттєво побільшала когорта кандидатів наук, значно зросла кількість опублікованих монографій, наукових статей, навчальних посібників і підручників. 

Вінницький національний технічний університет входить у двадцятку кращих університетів України, є членом Європейської асоціації університетів, Міжнародної асоціації університетів. Впродовж цього навчального року суттєво побільшала когорта кандидатів наук, значно зросла кількість опублікованих монографій, наукових статей, навчальних посібників і підручників. Активно запрацювало Наукове товариство студентів і аспірантів університету. А ще наш ВНТУ прийнято до BEST — Board of European Students of Technology! Рада студентів технічних університетів Європи — BEST існує уже 20 років майже у всіх державах континенту.
На урочистості, аби привітати викладацький склад та студентство нашого вишу, завітали голова обласної державної адміністрації Микола Джига, міський голова Володимир Гройсман та заступник голови обласної ради Ігор Кревський.
Голова ОДА Микола Джига наголосив, що одним з основних пріоритетів сьогоднішньої влади є сприяння у формуванні і розвитку освіченої сучасної здорової людини, яка володіє новітніми знаннями і технологіями — саме ці завдання реалізовуються у ВНТУ.
— Новітні фахові знання, які надаються у ВНТУ, нині актуальні і затребувані на ринку праці. Бажаю університету і надалі нарощувати свій науковий потенціал!
— Мені дуже приємно перебувати в цьому університеті, адже я його випускник — група 3ПЦБ-77, — згадує свою студентську юність заступник голови облради Ігор Кревський. — Навчався я в найінтенсивніший період розбудови «політеху». Тоді звели три гуртожитки по вулиці Келецькій, два навчальних корпуси по Артоболевського. До будівництва активно долучались студенти, особливо мого будівельного факультету. Здобутки, які має за піввікову історію ВНТУ, з кожним роком примножуються, радує, що поряд з високою інженерною кваліфікацією університет турбується, аби його випускники були всебічно освіченими, розумілися в мистецтві. Кількість художніх виставок, які зорганізовуються у технічному університеті, просто вражає. Сьогодні славу вишу розповсюджують по світу й іноземні студенти, які нині працюють в усіх куточках Земної кулі.
Володимир Гройсман підкреслив, що молодь регіону вважає за престиж навчатись у ВНТУ.
— Університет надає дуже якісні знання, це підтверджує і моя команда, яка складається переважно з випускників вашого ВНЗ. І вони зарекомендували себе як висококваліфіковані фахівці. Сьогодні у Вінниці усе, що пов’язане з інноваційними технологіями, системами управління, здійснюється інтелектом і руками ваших випускників. Міська влада і надалі поглиблюватиме співпрацю з науковцями університету у різних сферах щодо розвитку міста.
Керівники області і міста вручили Почесні грамоти кращим викладачам вишу. І університет отримав від влади дарунок — комп’ютерну техніку.

опублік. Адміністратор