Фото

Учасники і переможці Всеукраїнської студентської олімпіади «Web-технології та web-дизайн»
26-28 березня 2019 року в Українському державному хіміко-технологічному університеті (УДХТУ), м. Дніпро відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Web-технології та web-дизайн».
Для участі в олімпіаді зареєструвалися 70 студентів із 20 закладів вищої освіти 13 міст України: Житомир, Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Луцьк, Маріуполь, Мелітополь, Рівне, Суми, Харків, Київ, Черкаси, Тернопіль (49 учасників в секції «Web-технології» та 21 учасник в секції «Web-дизайн»).
Вінницький національний технічний університет представляли студенти ФІТКІ, активісти студії з веб-дизайну та комп`ютерної графіки, що функціонує при кафедрі програмного забезпечення ВНТУ: Фролов Віктор (кафедра ПЗ, гр.1ПІ-18м), Нечипорук Микола (кафедра ОТ, гр.2КІ-17б), Ніколайчук Владислав (кафедра ПЗ, гр.2ПІ-15б), Мельник Любов (кафедра ПЗ, гр.1ПІ-16б) та Черниш Ананстасія (кафедра ПЗ, гр.2ПІ-16б). Готували студентів до олімпіади викладачі кафедри програмного забезпечення: професор Романюк О.Н. та доцент Войтко В.В.
Переможці олімпіади:
Студентка ФІТКІ з кафедри програмного забезпечення Мельник Любов (гр.1ПІ-16б) у секції «Web-дизайн» посіла 1 місце.
Студент ФІТКІ з кафедри програмного забезпечення Віктор Фролов (гр.1ПІ-18м) у секції «Web-технології» посів 2 місце.
Студент ФІТКІ з кафедри обчислювальної техніки Микола Нечипорук (гр.2КІ-17б) у секції «Web-технології» посів 3 місце.
Студент ФІТКІ з кафедри програмного забезпечення Владислав Ніколайчук (гр.2ПІ-15б) у секції «Web-технології» нагороджений іменним дипломом за високі результати, продемонстровані під час участі в Олімпіаді.
Учасниця олімпіади – студентка ФІТКІ з кафедри програмного забезпечення Анастасія Черниш (гр.2ПІ-16б) у секції «Web-дизайн» показала гарний результат, увійшовши в десятку (посіла 9-те місце).

опублік. Денисюк Алла Василівна