ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН ПРОФЕСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ КАФЕДРОЮ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ МАГІСТРІВ

         У п’ятницю 11.11.2022 р. кафедрою програмного забезпечення було проведено онлайн презентацію вибіркових дисциплін, які пропонує кафедра до БАНКУ дисциплін вільного вибору студентами на другий семестр 2022-2023 н. р. за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
         На презентації були присутні магістри першого року навчання, викладачі кафедри програмного забезпечення, представники адміністрації факультету інформаційних технологій і комп’ютерної інженерії.
         Завідувач кафедри професор Романюк О. Н. охарактеризував сертифікатні програми, які пропонує кафедра. Зокрема, він відзначив, що кафедра пропонує для вибору дві сертифікатні програми: «Проектування  сучасних програмних систем», «Інноваційні технології програмних систем». Кожна з сертифікатних програм включає 4 дисципліни.
З характеристикою змісту вибіркових дисциплін, які будуть викладатись у наступному семестрі, виступили викладачі кафедри Катєльніков Д. І., Ракитянська Г. Б., Хошаба О. М., Коваленко О. О.  
          Гарант освітньої програми доцент кафедри програмного забезпечення Майданюк В. П. та  заступник декана факультету інформаційних технологій і комп’ютерної інженерії з виховної роботи Бабюк Н. П. ознайомили студентів з особливостями процедури вибору дисциплін та використання системи підтримки навчання JetIQ для цього. Доцент кафедри програмного забезпечення Войтко В. В. закликала студентів віднестись відповідально до процедури вибору дисциплін.
          Крім того, завідувач кафедри професор Романюк О. Н. і присутні викладачі дали вичерпні відповіді на всі запитання, які виникли у студентів.

опублік. Майданюк Володимир Павлович