УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ   В МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ З ПЕРЕДОВИХ КОМП’ЮТЕРНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ACIT’2022
 

 12-та Міжнародна конференція з передових комп’ютерних інформаційних технологій (ACIT’2022), організована Західноукраїнським національним університетом (Україна), Католицьким університетом у Ружомберку (Словаччина), Університетом Південної Богемії (Чехія), Технологічним інститутом Деггендорфа (Німеччина) , Вроцлавським університетом економіки та бізнесу (Польща) та секцією Чехословаччини відділу IEEE.
ACIT'2022 відбулася 26–28 вересня 2022 року в Спішській Капітулі, Словаччина. Учасники конференції представляли понад 40 країн із понад 200 університетів.  До складу Оргкомітету увійшов завідувач кафедри програмного забезпечення проф.. Романюк О.Н.
Оголошуючи роботу конференції було зазначено, що ACIT’2022 - це унікальна можливість створити спільноту людей, які презентуватимуть новітні дослідницькі концепції, обмінюватимуться ідеями та розробками задля розширення та співробітництва між партнерами у міжнародній освітній, науковій і проєктній  діяльності.
 В роботі конференції взяли участь викладачі кафедри програмного забезпечення: проф. Романюк О.Н., доценти Майданюк В.П., Чехместрук Р.Ю,  Романюк О.В. Наші доповіді стосувалися нової концепції формування тривимірних зображень, високопродуктивного зафарбовування та організації захищених баз даних. Доповіді викладачів ВНТУ викликали найбільший інтерес. Достатньо сказати, що було задано понад 20 питань. Оргкомітетом конференції було відзначено добре продуманий презентаційний матеріал.
Під час роботи конференції відбувся  конструктивний міжнародний діалог, жваві дискусії, обговорювалися нові ідеї. Вдалося домовитися про участь ВНТУ в міжнародних наукових проектах і залучення польських вчених до читання лекцій студентам ФІТКІ.» -   проф. Романюк О.Н.
Статті конференції включено в IEEE Xplore та опубліковані з номерами ISSN і ISBN. Матеріали конференції проіндексовано в базах даних Abstracting and Indexing (A&I) Scopus, Web of Science, DBLP, Google Scholar, тощо.

mptycontent

опублік. Коваленко Олена Олексіївна