• Посада: доцент.
  • Біографічні дані:

    Народилася 1983 р. на Хмельниччині. Навчалася в Івашковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Новоушицького району, Хмельницької області.

    Закінчила в 2006 р. фізико-математичний факультет Кам’янець-Подільського державного університету, де отримала кваліфікацію вчителя математики та основ інформатики.

    В 2010 р. закінчила ВТЕІ КНТЕУ за напрямком Економіка підприємств, спеціальність державні фінанси, здобула кваліфікацію спеціаліста з фінансів.

    2013-2015 рр. – навчалася в аспірантурі без відриву від виробництва на кафедрі комп’ютерної інженерії та системного програмування факультету програмування та інформаційних технологій Хмельницького національного університету.

    2015-2016 рр. – аспірантка з відривом від виробництва на кафедрі математичного аналізу та диференціальних рівнянь факультету математики та інформаційних технологій у Донецькому національному університеті, який переїхав до Вінниці. 

    У 2019 р. успішно захистила дисертацію на тему “Класифікація квазігрупових функційних рівнянь і тотожностей мінімальної довжини” у спецраді ДВНЗ “Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника” і здобула ступінь кандидата фізико-математичнх наук зі спеціальності 01.01.06. – алгебра та теорія чисел .

    У 2019 р. закінчила спеціальну сертифіковану освітню програму зі спеціальності 125 – Кібербезпека на кафедрі радіофізики і кібербезпеки факультету інформаційних і прикладних технологій ДонНУ ім. В Стуса.

    З 2020 р. і до сьогодні працює на посаді доцента кафедри захисту інформації Вінницького національного технічного університету, як зовнішній сумісник зі штату ДКП НП України.

  • Науковий напрямок:

    Основні напрями наукових досліджень:

      • Дослідження з безпеки: регіональна інформаційна безпека, кіберзахист української наукової мережі, розвиток досліджень самозахисту та від вторгнень кіберзагроз, створення баз даних, описання математичного апарату для збереження інформації.
      • Математичні дослідження: алгебра і дискретна математика,  теорія оборотних функцій, функційних рівнянь та їх застосування для тотожностей в алгебрі, зокрема, класифікація функційних рівнянь, їх розв’язування, застосування в теорії графів, криптографії та кодуванні.
      • Дослідження з туризму: регіональний розвиток туризму Вінницької області, а саме сільський «зелений туризм», історико-культурний туризм.

    Членкиня таких науквоих спільнот: Європейської організації жінок в математиці, Світової організації жінок-математиків, Європейського математичного товаритства.

    Автор та співавтор понад 75 наукових праць, з них 4 публікації у виданнях Scopus, решта – фахові статті та видання, тези та доповіді на конференціях.

    Scopus: www.scopus.com>>
    ORCID: orcid.org>>
    Google scholar: scholar.google.com>>
    Research Gate: www.researchgate.net >
  • Портфоліо:
     
  • Контакти: Linkedin: www.linkedin.com>>

    Fasebook: https://www.facebook.com/h.shelepalo
      Email : hv.shelepalo@vntu.edu.ua
  • Розклад занять::