Цікаві зустрічі в ІТ-клубі "CyberSecPals"

Під егідою кафедри захисту інформації успішно розпочав свою роботу ІТ-клуб "CyberSecPals". Відбулося вже 2 засідання, на яких були присутні магістри, аспіранти, студенти усіх курсів, викладачі, фахівці зі сторонніх організацій - всі ті, кого зацікавили актуальні проблеми у сфері кібезахисту і захисту інформаційних ресурсів.
Вже відбулися вебінари на теми:
  • «Сучасні методи ефективної розробки та постачання програмного забезпечення» (спікер - Геннадій Луцишин – студент магістратурита проєктний менеджер із девелоперським досвідом, компанія Onseo);
  • «Система керування подіями та інцидентами SIEM Splunk» (спікер - Козачок Вячеслав – студент магістратури та  практикуючий DevOps Engineer із досвідом Security Engineer).
У нашому клубу обмінюються цікавими новинами, отримують поради від практикуючих студентів і досвідчених професіоналів. Тут можна не боятись ставити запитання і сперечатись, висловлювати та відстоювати свою думку і не погоджуватись з іншими, розповідати про свої професійні проблеми і здобувати новий досвід у спілкуванні з членами клубу.
Сподіваємось, що усім присутнім булоло цікаво на наших перших двох зустрічах. Планується ще більше цікавих доповідей та гостей.
А для тих, хто не встиг ще до нас приєднатись або був відсутній з певних причин, можна переглянути презентації наших спікерів. 
👉Формат зустрічей - онлайн.
     Платформа Google Meet.
     Наш телеграм-канал: https://t.me/+Ckeele3EnQMyNDUy


    Слідкуйте за нашими оголошеннями.
    Приходьте! Буде цікаво.

            
        




content

опублік. Каплун Валентина Аполінаріївна