Захисти БДР закінчились...

Захисти бакалаврських дипломних робіт студентів кафедри захисту інформації ЗАКІНЧИЛИСЯ! І треба сказати, закінчилися досить успішно.
Варто відзначити, що у цьому році багато комплексних робіт, а також робіт, виконаних на замовлення підприємств. Результати більшості робіт доповідались на конференціях різного рівня, а деякі роботи матимуть своє втілення в учбовому процесі.
Теми, яким присвячені бакалаврські дипломні роботи, були досить різноманітними. Вони стосувалися  розробки програмних засобів захисту, моделювання процесів у кібербезпеці, розробки платформи для проведення змагань з кібербезпеки, розробки елементів технічного та біометричного захисту тощо.
Оскільки захисти були публічними і проводились у режимі онлайн, багато студентів молодших курсів мали можливість підключитися і послухати своїх старших колег по навчанню, а деякі студенти навіть відважувались задавати питання. Це свідчить про неабияку зацікавленість і, сподіваємось, послужить мотивацією для подальшого набуття знань.
Вітаємо наших бакалаврів з успішним подоланням чергової сходинки у їхньому житті і вважаємо, що більшість дипломників з успіхом продовжать своє навчання у магістратурі і з часом ми разом порадіємо їх новим здобуткам!
Бажаємо подальших успіхів!
  
  
  

опублік. Каплун Валентина Аполінаріївна