• Посада: доцент.
  • Біографічні дані: Анохiна Катерина Володимирівна, к.т.н., доцент кафедри ІСБ, відповідальна на кафедрі за підрахунок та розподіл навчального навантаження, відповідальна за курсове проектування.
    Працює у ВНТУ з 2008 року.
    Основні навчальні дисципліни: "Інженерне обладнання будівель", "Трубопровідні мережі в будівництві", "Енергозбереження і експлуатація систем ТГПіВ", "Термодинаміка, тепломасообмін та будівельна теплофізика", "Проектування та оцінка надійності систем ТГПіВ", "Енергоощадні і відновлювальні системи теплопостачання".
    Галузь наукових інтересів: альтернативні джерела енергії, а саме енергоощадні технології відновлюваних джерел енергії, біоконверсійні процеси анаеробного зброджування, інтенсифікація анаеробного бродіння органічних відходів, термостабілізація процесів бродіння біомаси в біореакторах.
    Пройшла Міжнародне стажування за кордоном (Польща) за програмою підвищення кваліфікації «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід» для педагогічних і науково-педагогічних працівників. тема "Дуальна освіта", Сертифікат, 2022-03-20
    .
  • Науковий напрямок: Напрямок наукової діяльності: альтернативні джерела енергії, а саме енергоощадні технології відновлюваних джерел енергії, біоконверсійні процеси анаеробного зброджування, інтенсифікація анаеробного бродіння органічних відходів, термостабілізація процесів бродіння біомаси в біореакторах.
    Автор монографії, 25 наукових статтей, 23 патентів, 2 навчальних посібників, 4 методичних вказівок, більше 20 тез доповідей.
    Керівник студентського наукового гуртка "Сучасні трубопровідні мережі".
    Виконавець держбюджетної теми: "Розробка енергоефективних систем теплопостачання, вентиляції і кондиціювання та іншого технологічного устаткування в галузі будівництва та цивільної інженерії". Державний обліковий номер 0221U102359. Державний реєстраційний номер 0118U000209. Початок 01.2019, закінчення 12.2020. Остаточний звіт зареєстровано в УкрІНТЕІ 01.02.2021.

    Сторінка в ORCID https://orcid.org/0000-0003-2498-6356
    Сторінка в Гугл-Академії https://scholar.google.com.ua/citations?user=YNJJuJsAAAAJ&hl=uk
  • Портфоліо: Нагороди:
    Почесна грамота За відмінні показники в навчанні та активну участь в суспільно-громадському житті
    Грамота За активну участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності "Теплогазопостачання та вентиляція"
    Почесна грамота За високі досягнення в навчанні, перемогу республіканського конкурсу науково-дослідних робіт
    Почесний диплом магістра присуджений за наукові досягнення із занесенням до "Почесної книги ІнМАД"
    Диплом ІІІ ступеня "Переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук з напряму "Будівництво"
    Грамота За перемогу у другому турі конкурсу "Міс Наука"
    Грамота За перемогу в конкурсі лекторської майстерності "Кращий лектор ФБТЕГП"
    Почесна грамота Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради "За сумлінну працю, особистий внесок у розвиток житлово-комунальної галузі області"
    Почесна грамота За високий професійний рівень, значні досягнення у науково-педагогічній діяльності"
  • Публікацій у персональнoму репозиторії: 134
  • Хобі: Інженерні системи в будівництві
    Енергозбереження в будівництві
    Альтернативні джерела енергії
  • Контакти:
     anokhina.vk.vntu.edu.ua
    Email : anokhina@vntu.edu.ua
  • Відвідувань персонального кабінету: 2008 раз., востаннє : 10.05.2024 13:48:05
  • Сайт : anokhina.vk.vntu.edu.ua
  • Розклад занять::