ВНТУ ПІДКОРИВ АНГЛІЙСЬКУ:
ОГОЛОШУЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОЛІМПІАДИ!

Шановні студенти, викладачі та всі, хто переживав за учасників!


З радістю повідомляємо, що 22 травня 2024 року у Вінницькому національному технічному університеті відбулася чергова олімпіада з англійської мови, яка стала справжнім святом знань, ерудиції та майстерного володіння мовою.

Насправді до гарних результатів, до оволодіння певним рівнем мовних навичок (або компетентностей) веде тернистий шлях, який долають ті, хто не просто мріє і вірить у себе, а готовий докладати чимало зусиль і часу заради мрії і мети.

Прекрасно, що у ВНТУ такі студенти є, і їх чимало. Це показала Олімпіада з англійської мови, яка проводилась на кафедрі іноземних мов.

Цього року конкурс зібрав рекордну кількість учасників – 38 студентів з різних факультетів. Їхні блискучі знання граматики, лексики, а також впевнене володіння мовою вразили членів журі, до складу якого увійшли досвідчені викладачі кафедри англійської мови.

Усі завдання, крім написання творчих робіт, були запропоновані у тестовій формі.

Така форма проведення Олімпіади дає можливість оцінити вміння та навички студентів у різних аспектах мовленнєвої компетенції – аудіювання, читання, реферування тексту, написання творчих робіт.

 

Після запеклої боротьби та ретельного оцінювання журі оголошує переможців:

 

І місце:    Янковський Богдан, 2КН-22б

ІІ місце:    Любасюк Роман, КОІС-22б
        Наконечний Влас, 3ПІ-22б


ІІІ місце:    Шарко Юрій, 1ПІ-22б
        Вільчинський Дмитро, 4ПІ-23б
        Курта Олександр, 2КІТС-22б

 


Вітаємо переможців та призерів! Їхня блискуча перемога – це свідчення їхнього прагнення до самовдосконалення, наполегливої праці та щирої любові до англійської мови.

Не менш щиро дякуємо всім учасникам олімпіади за їхню сміливість, ентузіазм та прагнення до нових вершин у вивченні англійської мови.

Віримо, що цей конкурс став для вас чудовою можливістю перевірити свої знання, отримати цінний досвід та стимул для подальшого розвитку.

ВНТУ пишається своїми талановитими студентами та щиро вірить у їхнє успішне майбутнє!

Нехай англійська мова відкриває для вас нові горизонти та дарує безмежні можливості!

З повагою,
Кафедра іноземних мов ВНТУ

 




 

опублік. Никипорець Світлана Степанівна