mptycМontent

Відкриття та розвиток нових можливостей:
цифровізація викладання


Викладач кафедри іноземних мов Колесник Тетяна Анатоліївна взяла активну участь в роботі Австрійської служби академічних обмінів (OEAD), успішно пройшла в Ужгороді непросте навчання цифровізації освіти і зараз продовжує сумлінно працювати в команді викладачів та методистів з різних міст України, які викладають математику, біологію, фізику, англійську та українську над розробкою вебінарів та 50 типових уроків (по 10 на кожен предмет).

А тим часом Австрійська служба академічних обмінів (OEAD) вже запрошує вчителів українських шкіл та викладачів вишів до участі в онлайн-курсі підвищення кваліфікації. Це серія інтерактивних вебінарів за трьома напрямками, де ви самостійно можете самі обрати саме ті напрямки і теми, які вас цікавлять.

НАПРЯМОК 1: ЦИФРОВІЗАЦІЯ ВИКЛАДАННЯ:

Інтерактивні вебінари для вчителів математики / біології / фізики / української мови / англійської мови. На кожному вебінарі буде запропоновано два готові онлайн уроки з різних тем для різних класів. У вас буде можливість спробувати себе в ролі учня, а потім також подивитись, як можна створити подібні уроки самостійно, використовуючи різні онлайн інструменти. Вебінари проводять фахівці з України, вчителі-практики.
 
НАПРЯМОК 2: ЗАПОБІГАННЯ ВИГОРАННЮ ВЧИТЕЛІВ:

До циклу вебінарів буде додатково включено вебінар про вигорання та запобігання йому. Вебінар проводить психотерапевтка та психологиня з Австрії д-р Барбара Прайтлер.

НАПРЯМОК 3: ПРОЄКТ "SAFE SPACE" – БЕЗПЕЧНИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР: ТРАВМОЧУТЛИВЕ ВИКЛАДАННЯ

В рамках цього онлайн курсу ви також можете зареєструватись на участь у проєкті "Safe Space – безпечний освітній простір".

Цей проєкт реалізується спільно з фахівцями Національного університету «Києво-Могилянська академія». У рамках цього проєкту 5000 вчителів вже пройшли підвищення кваліфікації й опанували методику роботи з травмованими дітьми.

Всім бажаючим надається можливість пройти цю програму. Тут ви можете коротко ознайомитися з методикою: https://youtu.be/8P5U5Bh2gWI .


Детальна інформація та реєстрація за посиланням https://forms.gle/iaQAzuA2fjCQ2ho59 .

 

опублік. Никипорець Світлана Степанівна