На кафедрі іноземних мов ВНТУ вже багато років працюють наукові гуртки, відкриті для всіх бажаючих. Зокрема зараз їх ведуть такі досвідчені викладачі кафедри, як Степанова Ірина Сергіївна та Магас Людмила Миколаївна, які разом зі студентами активно дискутують і обговорюють останні технології та досягнення науки.tycontent

Керівництво гуртком англійської мови Advanced Academic Writing здійснює Степанова І.С., а студентський науковий гурток з вдосконалення мовленнєвих навичок з англійської мови для студентів комп’ютерних спеціальностей розпочав свою роботу у жовтні 2022 року під керівництвом старшого викладача кафедри іноземних мов Магас Л.М.
Учасниками гуртка є 10 студентів, які, успішно завершивши навчання і опанувавши курс «Іноземна мова за професійним спрямуванням», вирішили вдосконалити свої мовленнєві навички та поглибити знання з технічної та наукової англійської мови.
Гурток відкритий для всіх бажаючих та функціонує на основі добровільного членства. Засідання відбуваються двічі на місяць відповідно до затвердженого плану. Вони проходять у дружній, невимушеній атмосфері.

Студенти навчаються публічному виступу, мистецтву робити презентації, полемізувати, дискутувати і, звісно, завзято спілкуються англійською. Важлива роль також відводиться вмінню оформити свою наукову роботу, послідовно і чітко викласти думки та, відповідно, написати наукові тези. Найближчим часом їх наукові роботи будуть представлені на щорічній НТКП ВНТУ.

опублік. Никипорець Світлана Степанівна