• Посада: асистент.
  • Біографічні дані: Народився в м. Дунаївці Хмельницької області 16 березня 1988р.
    В 2005 закінчив із відзнакою "Дунаєвецьку ЗОШ №2", у цьому ж році вступив до Вінницького національного технічного університету.
    У 2010 р. закінчив Вінницький національний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю 8.05050301 «Металорізальні верстати та системи» та здобув кваліфікацію магістра.
    В листопаді 2013 р. закінчив аспірантуру у Вінницькому національному технічному університеті за спеціальністю "машинознавство".
    У грудні 2013 р. захистив дисертаційну роботу на тему: "ГІДРОІМПУЛЬСНИЙ ПРИВОД ПРИСТРОЮ ДЛЯ РАДІАЛЬНОГО ВІБРОТОЧІННЯ ТА ПОДРІБНЕННЯ ЗЛИВНОЇ СТРУЖКИ З ВБУДОВАНИМ ГЕНЕРАТОРОМ ІМПУЛЬСІВ ТИСКУ" і отримав науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.02.02 – машинознавство.
    З 2012-2014 р. працював на посаді асистента кафедри "Металорізальні верстати та обладнання автоматизованих виробництв".
    2014-2016р. старший викладач кафедри "Металорізальні верстати та обладнання автоматизованих виробництв".
    З 2016 р. доцент кафедри "Галузевого машинобудування"
    За період з 2010 року по 2022 рік опубліковано особисто і в спіавторстві 107 наукових праць, з них: 9 статті в журналах з наукометричних баз Scopus та Web of Science, 19 статей в фахових наукових виданнях; 11 статті в зарубіжних виданнях, 1 монографія, 35 патентів на корисні моделі України; 2 - статті у не фахових виданнях, 1 - свідоцтво на авторський твір, 31 тез доповідей на науково-технічних конференціях.

    З жовтня 2017 р. директор науково-дослідного виробничого центру машинобудування та транспорту Вінницького національного технічного університету.
    В жовтні 2018 р. колегією Міністерства освіти і науки України призначено стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених.
    У листопаді 2018р. нагороджений ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ департамента освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації.
    Викладає дисципліни: "ДЕТАЛІ МАШИН І ОСНОВИ КОНСТРОЮВАННЯ", "ДЕТАЛІ МАШИН і ПТО", "ПІДЙОМНО-ТРАНСПОРТНІ МАШИНИ ТА МЕХАНІЗМИ", "СУЧАСНІ МАТЕРІАЛИ В ГАЛУЗЕВОМУ МАШИНОБУДУВАННІ", "МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСІВ В РУХОМИХ З`ЄДНАННЯХ МАШИН", "ОБЛАДНАННЯ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ", "ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА ІНСТРУМЕНТІВ"

    Контактна інформація: 21021, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 95, кімн. 1214; тел. (0432) 598-523
     
  • Науковий напрямок:

    Займається розробкою різнотипних машин для різних сфер життєдіяльності людини, є автором оригінальних пристроїв для вібраціного різання та деформаційного зміцнення (підтверджено десятками патентів України на корисні моделі), співрозробник нового типу автомобілів військового призначення - Легкого тактичного автомобіля, для Збройних Сил України; працює над засобами безбар`єрного середовища; автор конструкцій для забезпечення безпеки на автотранспорті.

    Доцент Слабкий А.В. є науковим керівником студентських наукових робіт, що нагороджені:
     - дипломом другого ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015/2016 н.р. із групи спеціальностей «Машинознавство», що підготовлена студентами Марущаком М.В. та Андруховим С.Р. – «ГІДРОІМПУЛЬСНИЙ ПРИСТРІЙ ДЛЯ ДЕФОРМАЦІЙНОГО ЗМІЦНЕННЯ ДЕТАЛЕЙ»;
    - дипломом третього ступеня на Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань  «Механічна інженерія» 2019 році, що підготовлена студентом Бурдейним М.С.


    Google Академія https://scholar.google.com.ua/citations?user=W9Ke35wAAAAJ&hl=uk

    ORCID 0000-0001-9284-2296
    Scopus Author ID: 57204591777

  • Портфоліо: Розробки

    1. Науковий керівник чотирьох госпдоговірних науково-дослідних робіт з розробки легкого тактичного автомобіля на замовлення НВК "ТЕХІМПЕКС". Виготовлений дослідний зразок, підготовлений пакет конструкторської-есплуатаційної документації, пройдені заводські та відомчі випробування.
    2. Експериментальний стенд для дослідження гідроімпульсних пристроїв для віброточіння та поверхневого деформаційного зміцнення:
    3. Силові ланки гідроімпульсних пристроїв для вібраційного різання та поверхневого зміцнення, виконаних у вигляді комбінації поршня з прорізною пружиною (поршень-прорізна пружина) та золотника з прорізною пружиною (золотник-прорізна пружина).
    4. Гідроімпульсний віброударний пристрій для радіального та осьового віброточіння з вбудованим однокаскадним генератором імпульсів тиску клапанного типу (захищено патентом України на корисну модель №76517):

  • Публікацій у персональнoму репозиторії: 85
  • Хобі: Мото- та автотранспорт, металообробка
  • Контакти: Email : slabkiyandrey@vntu.edu.ua
  • Відвідувань персонального кабінету: 1972 раз., востаннє : 28.05.2024 20:04:12
  • Сайт : slabkiy.vk.vntu.edu.ua
  • Розклад занять::