Шановні колеги ! 
Щиро вітаю усіх нас із чудовим святом – 25 річчям від заснування кафедри комп’ютерних наук !!!

 

5 травня 1995 року з легкої руки проф. Байди Миколи Прокоповича за підтримки адміністрації Вінницького політехнічного інституту (натепер ВНТУ) було створено кафедру інтелектуальних систем (натепер кафедра комп’ютерних наук).

За ці роки наша кафедра пройшла важливі етапи свого розвитку, становлення та розквіту. Значний внесок у розвиток кафедри внесли перші завідувачі, справжні професіонали своєї справи – проф. Байда М.П., проф. Кузьмін І.В., проф. Юхимчук С.В.

За чверть століття працівниками кафедри підготовлено велику кількість висококваліфікованих та успішних ІТ-фахівців.

Пишаємось усіма нашими випускниками, як такими, що активно розвивають українську ІТ-галузь, так і тими, що працюють за кордоном, займають високі позиції у всесвітньовідомих ІТ-корпораціях Google, Facebook, Microsoft.

Щиро дякуємо усім нашим друзям та партнерам кафедри КН, зокрема, ІТ-компаніям, що постійно підтримують наші ініціативи задля надання ще більших можливостей для якісного професійного розвитку наших студентів.

Кафедра комп’ютерних наук (КН) завжди об’єднувала велику кількість талановитих людей, вчених, викладачів, аспірантів і студентів, що постійно демонструють своїми високими професійними досягненнями невичерпний творчий потенціал як на вітчизняному, так і на міжнародному рівні.

Саме люди і є найбільшим скарбом кафедри КН !

Адже наші спільні зусилля та спільні успіхи дозволили заслужити кафедрі комп’ютерних наук ВНТУ визнання і авторитет як в Україні, так і далеко за її межами.

З ювілеєм тебе, рідна кафедра КН !

Щирі вітання з ювілеєм усім КН-щикам !

Адже «КН – це назавжди» !

Щиро Ваш,
зав. кафедри КН
Андрій А. Яровий

опублік. Яровий Андрій Анатолійович