Відкриті лекції і тренінги випускників на честь 50-річчя ФІІТА

В межах заходів на честь 50-річчя Факультету інтелектуальних інформаційних технологій та автоматизації (ФІІТА) у ВНТУ відбулись відкриті лекції і тренінги випускників факультету для здобувачів.

Зокрема, випускниця магістратури 2022 року кафедри КН зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» Ірина Хазівалієва, яка наразі є Talent Development Specialist в ІТ-компанії EPAM провела тренінг «Навчальні програми EPAM Campus для здобувачів вищої освіти». В ході тренінгу представлено корисну інформацію щодо чудових можливостей для здобувачів та викладачів, які можна реалізувати в межах програми «EPAM Campus» (раніше називалась «EPAM University»). Надано детальну інформацію про освітні напрямки в «EPAM Campus», актуальні програми та курси для навчання та підвищення кваліфікації, корисні поради щодо того, як розпочати навчання, як підібрати для себе напрям і рівень курсу, а також як скористатися web-функціоналом для формування власної Educational Road Map та пройти кар’єрний тест для побудови своєї подальшої кар’єри з EPAM.

Надзвичайно цікаво і важливо, що було представлено також спектр важливих і актуальних проєктів «EPAM Campus» не лише для студентів, а й для інших цільових груп, наприклад:
– Teachers Internship – підвищення кваліфікації для викладачів з усієї України;

– ІТ для ветеранів (від основ ІТ до нової професії);
– Марафон ІТ-технологій;
– Junior Online Conference;
– AWS Discovery Day, тощо.

Щиро дякуємо нашим партнерам – ІТ-компанії EPAM, її креативним та професійним співробітникам за такі активності та заходи, які є неймовірно важливими та корисними для розвитку вітчизняної професійної ІТ-освіти.

Пишаємось нашими випускниками, що наразі працюють в EPAM, і щиро бажаємо успіхів та невпинного розвитку під мирним небом !

P.S.: за багаточисельними проханнями здобувачів надаємо для перегляду презентацію


 
   
   

опублік. Арсенюк Ігор Ростиславович