У період з 18 по 22 вересня 2023 р. команда розробників на чолі з директором ІТ-компанії «Trustee Global» відвідала Вінницький національний технічний університет та поспілкувалась зі студентами 2-4 курсів кафедри комп’ютерних наук.
 
cntent
Директор ІТ-компанії «Trustee Global» Вадим Груша, СЕО; а також Владислав Караван, проджект менеджер; Роман Попіль, бекенд розробник та Марина Нестеренко, керівниця служби підтримки, обговорили багато актуальних тем пов'язаних із розвитком ринку криптовалют в Україні: чи реально взагалі сьогодні простій людині купити біткоїн у Вінниці; чи можливо просто зараз купити собі кави, розрахуватись за продукти в магазині чи заправити авто, розрахувавшись цифровими грошима у криптовалюті; як банківська криптокартка від Trustee Plus може поєднувати світ звичайних банківських фінансів і криптоплатежів.

Під час зустрічі присутнім було запропоновано заповнити он-лайн анкету для проходження стажування в ІТ-компанії з подальшим працевлаштуванням.

Студенти бакалаврату і магістратури кафедри КН із задоволенням прийняли участь у дискусії, а представники Trustee Global відповідали на їх численні питання, адже все що пов’язано з використанням цифрових фінансів надзвичайно актуально на сьогоднішній день.

У результаті цих зустрічей між ВНТУ та ІТ-компанією Trustee Global підписано меморандум про співробітництво. Приємно відзначити, що така співпраця надає перспективи спільної участі у освітніх, наукових, та інноваційних проєктах, спрямованих на вирішення актуальних науково-практичних проблем, що становлять спільний інтерес в галузі інформаційних технологій, програмного забезпечення та цифрових фінансів.

опублік. Арсенюк Ігор Ростиславович