Вручення атестату доцента викладачу кафедри ОТ

       На Вченій раді Вінницького національного технічного університету 30 січня 2020 року ректор університету професор В.В. Грабко вручив Тетяні Іванівні Коробейніковій атестат доцента по кафедрі  обчислювальної техніки.
 

Коробейнікова (Трояновська) Тетяна Іванівна, закінчила магістратуру ВНТУ у 2005 році за спеціальністю "Комп’ютерні системи та мережі". Дисертацію захистила у  2014 році зі спеціальності 05.13.06 – «Інформаційні технології».

Стаж науково-педагогічної роботи у вищих навчальних закладах – 14 років, в тому числі у Вінницькому національному технічному університеті – 5 років. З 01.09.2016 по теперішній час – доцент кафедри обчислювальної техніки Вінницького національного технічного університету. Основні навчальні дисципліни, які викладає Тетяна Іванівна  пов’язані з комп’ютерними мережами та  інформаційними технологіями. Вона  є керівником дипломних проектів та робіт, бакалаврських дипломних робіт та магістерських робіт.

Є співавторам, а також, відповідальним виконавцем науково-навчальних проектів за грантами Вінницької ОДА, виконавцем науково-дослідної бюджетної і госпдоговірної тематики.

В 2017 році пройшла міжнародне стажування за програмою «Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем та технологій» в Університеті Politechnika Lubelska, м. Люблін (Польща). Закінчила курс навчання з англійської мови та отримала сертифікат європейського стандарту В2.

Має 63 публікації - 59 наукового та 4 навчально-методичного характеру, з них 27 публікацій у фахових виданнях, 4 публікації у наукометричній базі Scopus та 3 навчальних посібника, співавтор 1 монографії.

Нещодавно Тетяна Іванівна стала щасливою матір'ю і разом зі своїм чоловіком Денисом, теж випускником кафедри ОТ, – ростять синочка Романа.

Вітаємо Тетяну Іванівну з черговим досягненням!

опублік. Крупельницький Леонід Віталійович