Готуємо комп'ютерних фахівців разом з НУ “Львівська політехніка”
Видавництво Львівської Політехніки протягом всього трьох років видало вже другий, спільний з ВНТУ навчальний посібник з комп’ютерних мереж.
Попередній, «Технології захисту локальних мереж на основі обладнання CISCO», вийшов в 2021-му році.
Новий навчальний посібник https://vlp.com.ua/node/20708 містить теоретичний і практичний матеріал, присвячений сучасним технологіям локальних та розподілених комп’ютерних мереж, які сприяють формуванню обґрунтованих знань у цій галузі. Систематично викладено основи курсу «Комп'ютерні мережі» для спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія». Особливу увагу приділено принципам організації та функціонування комп'ютерних мереж. Висвітлено питання використання мережевих сервісів, характеристик середовища передачі даних, еталонної моделі взаємодії відкритих систем, мережевих топологій, методів передачі даних та доступу до середовища передачі. Детально розглядати питання адресації та маршрутизації в локальних мережах та мережі Internet.
Вітаємо авторів проф. обчислювальної техніки ВНТУ Сергія Захарченка та доц. безпеки інформаційних технологій НУ “Львівська політехніка” Тетяну Коробнейнікову і бажаємо подальших творчих успіхів. 

1 220223

опублік. Крупельницький Леонід Віталійович