ФІТКІ на зустрічі із Вінницьким технічним фаховим коледжом

Випускники 2023 року Вінницького технічного фахового коледжу Комп’ютерного відділення запросили ФІТКІ та кафедру ОТ на профорієнтаційну зустріч.

Презентацію спеціальності “Комп’ютерна інженерія”, на яку проводиться набір вступників на базі диплома молодшого спеціаліста провів завідувач кафедрою, професор Азаров Олексій Дмитрович та к.т.н., професор кафедри ОТ Захарченко Сергій Михайлович.

Студенти цікавляться навчанням на спеціальності, яка спрямована на дослідження, розробку, впровадження сучасних комп’ютерних апаратно-програмних методів та засобів; проектування й адміністрування комп’ютерних мереж та систем, систем керування базами даних, Web-систем; розробку системного і прикладного програмного забезпечення сучасними мовами і технологіями проектування.

Багато випускників ВТФК та ВНТУ, в майбутньому, працюють програмістами, веб-програмістами, аналітиками, інженерами ЕОМ, адміністраторами, системними програмістами та інтеграторами, в українських та міжнародних ІТ-організаціях, а також мають власні компанії, що займаються розробкою комп’ютерних систем та мереж і відповідного програмного забезпечення.

опублік. Крупельницький Леонід Віталійович