Сесія в умовах воєнного стану

Для студентів ВНТУ спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія», освітніх програм “Системне програмування” та “Комп’ютерна інженерія”, викладачів випускової кафедри обчислювальної техніки ця сесія є непростою. Складно було пройти весь навчальний курс осіннього семестру 2022-2023 навчального року.

Спочатку, з жовтня - очна форма навчання, аудиторні заняття, лабораторні роботи, живе спілкування. Тривоги, укриття… А далі, з грудня – вимушений перехід на дистанційну форму навчання, проблеми з електрикою і Інтернет-зв’язком. Переривання і перенесення занять…

Тим цінніше отримувати хороші бали з дисциплін, знання яких точно потрібні вже тепер і знадобляться при захисті Вітчизни - нашої України. Серед таких базових дисциплін - «Комп’ютерна електроніка» на другому курсі бакалаврату. В цьому семестрі дисципліну викладає доцент Л.В. Крупельницький, а у весняному – лекції читатиме професор О.Д. Азаров. Наразі студенти виконали 7 лабораторних робіт (4 з них – в аудиторії), здали 2 модульні контрольні роботи. Основний акцент – живе спілкування, усні відповіді, розв’язання задач.

В наступному семестрі студентів чекає ще й курсовий проект, до якого вже почалася підготовка. Багато обрали спеціалізовану тематику, направлену на розробку, виготовлення й дослідження власного електронного пристрою. Будемо намагатися добитися поставлених цілей та виконати розроблені технічні завдання!

            На фото – студенти групи 1КІ-21б на заняттях з «Комп’ютерної електроніки» - в аудиторії та під час дистанційного заліка.
auditoria1ki21b
zalik1ki21b

опублік. Крупельницький Леонід Віталійович