Одні з кращих програмно-апаратних бакалаврських робіт спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія»

На кафедрі обчислювальної техніки (ОТ) ВНТУ успішно завершилися публічні захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія».

  Цікаві практичні розробки комп’ютерних систем представили дипломники доцента Леоніда Крупельницького.

Віталій Бажан реалізував і впровадив нову функцію семантичного пошуку спеціальностей в кросплатформенній системі для абітурієнтів ФІТКІ з якою можна контактувати за адресою https://vstup.fitki.vntu.edu.ua/ . Тепер абітурієнт, вводячи ключове слово, пов’язане з бажаним фахом, буде отримувати рекомендації з вибору спеціальностей ФІТКІ (121, 123 чи 125) та відповідних освітніх програм. Сам Віталій, як видно на фото, активно долучається до профорієнтаційних заходів та запрошує на освітні програми ОТ «Комп’ютерна інженерія» та «Системне програмування».
at290622 1

 Дуже корисною в умовах Covid-пандемії та військового стану є інформаційно-пошукова система для вибору фахових лікарів м. Вінниці, яку сама запропонувала та успішно створила гібридний мобільний додаток Наталія Колеснікова з використанням сучасного фреймворку Expo. Розробка програмного забезпечення в пояснювальній записці чітко й лаконічно проілюстрована діаграмами станів та послідовностей. Попереду наповнення бази даних вінницьких лікарів та формування критеріїв їх вибору, що може стати об’єктом дослідження в майбутній магістерській роботі.
at290622 2
 Наші студенти успішно долучаються до складної науково-дослідної роботи, що ведеться на кафедрі ОТ. Дмитро Савчук є одним з розробників спеціалізованої аналого-цифрової системи для визначення місця положення звукових об’єктів на місцевості за допомогою пасивних мікрофонних решіток. В бакалаврській роботі Дмитра досліджено прискорення обчислень з цифровими акустичними сигналами в багатоканальних системах за допомогою апаратно-програмних CUDA-технологій. За рахунок цього сканування сотень координат контрольованої місцевості відбувається в реальному часі навіть в мобільному варіанті АЦ-систем.
at290622 3
Бажаємо нашим успішним бакалаврам подальших професійних успіхів
і запрошуємо на навчання в магістратуру !
mptycontent

опублік. Крупельницький Леонід Віталійович