Перший доктор філософії (PhD) на кафедрі обчислювальної техніки.


Наказом міністра освіти і науки України за №1290 від 30.11.21 було затверджено рішення спеціалізованої вченої ради ДФ 05.052.007 Вінницького національного технічного університету щодо прийняття рішення про присудження ступеня доктора філософії Гуменюку Роману Сергійовичу з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 123  «Комп’ютерна інженерія».
Нагадаємо, 24 вересня 2021року відбувся перший в історії кафедри обчислювальної техніки захист дисертації за програмою підготовки докторів філософії. Аспірант Гуменюк Роман Сергійович під керівництвом професора кафедри ОТ Захарченка Сергія Михайловича вчасно підготував і успішно захистив дисертацію на тему «Методи та засоби оперативного оцінювання відхилень ваг розрядів АЦП послідовного наближення з ваговою надлишковістю». Ця робота є продовженням низки дисертаційних робіт, що регулярно готуються в науковій школі професора Азарова О.Д. 
Дисертаційну роботу слухала і позитивно оцінила поважна комісія у складі професорів ВНТУ, Львівської Політехніки та Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Привітаємо Романа Сергійовича та Сергія Михайловича з успіхом та побажаємо їм нових наукових досягнень.

опублік. Захарченко Сергій Михайлович