• Посада: доцент.
  • Біографічні дані: Біографія

    1997 – закінчив ЗОШ №21.

    2002 – закінчив ВНТУ, кафедру АІВТ.

    2002 – інженер лабораторії соціологічних досліджень.

    2004 – інженер кафедри АІВТ.

    з 2006 – асистент кафедри АІВТ.

    2013 – захистив кандидатську дисертацію “Інформаційна технологія виявлення та відстеження облич в задачах відеоспостереження” за спеціальністю 05.13.06 – інформаційні технології

    2014 – старший викладач кафедри АІВТ
    2018 - доцент кафедри АІВТ
  • Науковий напрямок: Наукові інтереси:

    мережеві технології
    цифрова обробка зображень
    машинне навчання
    штучний інтелект
  • Портфоліо: Навчально-методична робота

    Алгоритмічні мови та програмування (АМП) - Лабораторний практикум, 1-2 курс

    Дисципліна “Алгоритмічні мови та програмування” є базовою для вивчення всіх дисциплін, що пов`язані з застосуванням обчислювальної техніки.Метою вивчення дисципліни є набуття знань і навичок, які дозволяють використовувати ЕОМ як у процесі навчання, та і в практичній діяльності при створенні та експлуатації систем управління та автоматики. В результаті виконання лабораторних робіт студенти повинні: знати: технології розробки програмного забезпечення, мови програмування C та C++, технології роботи в відповідних середовищах, основні поняття про структури даних, методи програмування та алгоритми рішення задач на ЕОМ; вміти: працювати на ЕОМ в режимі кінцевого користувача, складати програми на мовах C та C++, працювати в відповідному середовищі, обирати ефективні методи рішення задачі.

    Прикладні програмні системи (ППС) - Лабораторний практикум, 4 курс

    Широке використання засобів комп`ютерної техніки в різних галузях науки та на виробництві вимагає від сучасного фахівця знань та умінь щодо ефективного застосування засобів ЕОМ в системах управління, при організації науково-дослідної діяльності за допомогою використання ППП.

    Вступ в технології управління Internet-трейдінгом - Лабораторний практикум, 1 курс

    Дисципліна “Вступ в технології управління Internet-трейдінгом” надає можливість отримати початкові знання для здійснення інвестицій на світових фінансових ринках; розкриває можливості сучасного Інтернет-трейдінга з залучення сучасних технічних засобів, в тому числі торгових терміналів брокерів для здійснення операцій на ринках та пакетів програм для отримання біржової інформації, її обробки, аналізу, прийняття рішень тощо; усвідомлення різних підходів до управління Інтернет-трейдінгом.

    Навчальні посібники

    № Бібліографічне посилання
    1. Довгалець С.М., Маслій Р.В. Алгоритмічні мови та програмування. Частина 1. Основи інформатики та комп`ютерної техніки. Навчальний посібник. - Вінниця: ВНТУ, 2009. - 116 с. 97d4b9b1c14d4866317ba72e7f64a144 (868,09kb)
    2. Бевз О.М., Довгалець С.М., Маслій Р.В. Алгоритмічні мови та програмування. Частина 2. Програмування мовою С. Навчальний посібник. - Вінниця: ВНТУ, 2014. - 151 с.
  • Публікацій у персональнoму репозиторії: 115
  • Хобі: теніс, волейбол, щодеколи, брейн-ринг, своя гра, аргентинське танго, бачата, туризм, покер, гольф, гра на барабанах, гра на духових інструментах, гра на гітарі, масаж.
  • Контакти: http://masliy.vk.vntu.edu.ua E-mail: romas@ukr.net Телефон: 59-81-14 Email : maslij.r.v@vntu.edu.ua
  • Відвідувань персонального кабінету: 1677 раз., востаннє : 24.04.2024 10:10:42
  • Сайт : masliy.vk.vntu.edu.ua
  • Розклад занять::