• Посада: професор.
  • Біографічні дані: Мадьяров Вячеслав Губейович рародився 04.04.1952 р..В 1969 році закінчив Вінницьку СШ № 17 та поступив до КПІ. В 1974 році закінчив з відзнакою Вінницький політехнічний інститут, факультет енергетики за спеціальністю –електропостачання промислових підприємств, міст та сільського господарства. Після закінчення ВНЗ був залишений на кафедрі ТОЕ ВПІ, де працював інженером кафедри,асистентом. З 1979 по 1982 навчався в аспірантурі, по закінченню якої, продовжив викладацьку діяльність на посадах асистента, старшого викладача, доцента кафедри теоретичних основ електротехніки. З 2002 по 2012 рік працював деканом факультету електротехніки Вінницького національного технічного університету.
    В теперішній час працює професором кафедри теоретичної електротехніки та електричних вимірювань ВНТУ. Кандидат технічних наук. Доцент
  • Науковий напрямок: Фахівець у галузі електромагнітних полів. Розробляє апаратне, програмне і метрологічне забезпечення засобів автоматизованого контролю та технічної діагностики гідрогенераторів.
    Приймав участьта був відповідальним виконавцем в госпдоговірних науково-дослідних роботах: «Розробка електромагнітних фільтрів та магнітних сепараторів для Черкаської ТЕЦ», «Дослідження водно-хімічних режимів енергоблоків НКТ», «Методики оцінювання впливу факторів, непередбачених ДЕСТ 30206-94 (МЕК 687-92) режимів електричних мереж, на метрологічні характеристики лічильників електричної енергії», «Вимірювальні канали систем моніторингу вібраційного стану обертових частин обладнання Дністровської ГЕС-2», «Система моніторингу вібраційного стану обертових частин гідроагрегата №3 Дністровської ГЕС-2», «Розробка програмного забезпечення системи моніторингу вібраційного стану обертових частин гідроагрегатів Дністровської ГЕС-2», «Вдосконалення системи моніторингу вібраційного стану обертових частин гідроагрегатів Дністровської ГЕС-2», «Система автоматизованого контролю температури роторних обмоток збудження гідрогенераторів ГА-1, ГА-2, ГА-3 Дністровської ГЕС-2
    За результати наукових досліджень понад 30 наукових робіт (з них 1монографія,3 навчальних посібника -з грифом МОНУ -1, патентів на винаходи України, статі у наукових фахових виданнях ). Дисертація кандидата технічних наук на тему «Електромагнітні поля та сили в котлах надкритичного тиску». Мадьяров В.Г.. на високому науково-методичному рівні читає лекції з теоретичних основ електротехніки для бакалаврів таких напрямів підготовки 050701 - «Електротехніка та електротехнології», 050702 - «Електромеханіка».
  • Портфоліо: Розроблений та впроваджений на Черкаській ТЕЦ електромагнітний фільтр для очистки котлової води. Розроблені та впроваджені методики зменшення залізоокидний відкладень в котлах надкритичного тиску. Розроблена та впроваджена на Д ністровській ГЕС 2 система коноролю вібраційного стану та температури роторних обмоток гідроагрегатів.
  • Публікацій у персональнoму репозиторії: 33
  • Хобі: Туризм, риболовля
  • Контакти: тел: 097 297 38 77 ел пошта:madiarov@vntu.edu.ua Email : madiarov@vntu.edu.ua
  • Відвідувань персонального кабінету: 2691 раз., востаннє : 02.07.2024 14:14:26
  • Сайт : madjarov.vk.vntu.edu.ua
  • Розклад занять::