Кафедра фінансів та інноваційного менеджменту продовжує традицію проведення лекцій стейкхолдерами. 8 грудня студенти спеціальності 073 - Менеджмент факультету МІБ мали змогу поспілкуватись із заступником керуючого філією АТ «Укрексімбанк» м. Вінниці Вадимом Юрійовичем Глухій.
Під час зустрічі  обговорено такі питання як особливості банківських послуг у зовнішньо-економічній діяльності вітчизняних підприємств, фінансування підприємтв міжнароними фінансовими організаціями, особливості та напрямки оцінки конкурентоспроможності в комерціних банках.
Досить приємним для викладачів кафедри є висока оцінка Вамидимом Юрійовичем рівня підготовки наших студентів. На думку Вадима Юрійовича, ефективний претендент на посаду в комерційному банку повинен мати не лише гарні теоретичні знання, але й високий рівень якості комунікацій. Студенти змогли отримати багато порад для своєї майбутньої практичної діяльності.
Щиро дякуємо Вадиму Юрійовичу та очікуватимемо на подальші зустрічі! Також дякуємо доценту кафедри фінансів та інноваційного менеджменту Коваль Наталії Олегівні за організовану зустріч.

опублік. Єпіфанова Ірина Юріївна