Колектив Кафедри фінансів та інноваційного менеджменту ВНТУ пишається своїми випускниками, радіє їх успіхам та візитам. 8 жовтня 2021р.  професор кафедри Єпіфановій Ірина організувала зустріч із випускницею кафедри Тетяною Красновецькою, яка є виконавчим директором ГО "Центр громадської активності "Результат" з інтелектуальною грою.
Для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» проведено інтелектуальну гру на тему «Місцева представницька демократія». Гру проводили Тетяна Красновецька та Олена Гуменна - координатор проекту «Атестація депутатів місцевих рад».
Протягом майже двох годин п’ять команд студентів боролись за перемогу, проходячи три тури гри, відповідаючи на різні запитання. За результатами гри перемогу отримали одразу дві команди, які всю гру йшли поряд і навіть додаткове питання не змогло обрати кращу з них. В ході гри студенти мали змогу підвищити рівень знань з державного управління.
Щиро дякуємо Тетяні Красновецькій та Олені Гуменній за цікаву й пізнавальну гру. Сподіваємось, що команди переможці продовжать свою боротьбу у фіналі гри.




опублік. Єпіфанова Ірина Юріївна