27 травня Кафедра фінансів та інноваційного менеджменту долучилась до роботи дискусійної платформи «Забезпечення інтерактивних методів в умовах змішаного навчання», організованої  Українською асоціацією розвитку менеджменту та бізнес освіти спільно із Західноукраїнським національним університетом.
В умовах сьогодення досить важливими є питання підвищення якості фахової підготовки здобувачів освітнього ступеня галузі знань "Управління та адміністрування".
Захід поєднав майже 100 чоловік, які з цікавістю послухали доповіді спікерів: Момота Володимира Євгеновича (тема виступу: «Ефекти довіри при змішаному та дистанційному викладанні»), Наливайка Олексія Олексійовича (тема виступу: «Цифрова культура викладача»), Овсянюк-Бердадіної Олександри Федорівни (тема виступу: «Імплементація інтерактивних методів у траєкторію навчання студентів галузі знань "Управління та адміністрування").
Виступи стосувались таких актуальних та важливих тем, що кожен супроводжувався палкими дискусіями. В дискусії взяла участь професор кафедри фінансів та інноваційного менеджменту Єпіфанова Ірина Юріївна.
 






 

опублік. Єпіфанова Ірина Юріївна