Першість ВНТУ серед здобувачів освіти з силового триборства

24 жовтня на стадіоні ВНТУ ім. Я. Л. Кулика, під керівництвом кафедри фізичного виховання, відбулися змагання першості університету серед здобувачів освіти з силового триборства, які включали в себе такі види як: підтягування, утримання кута на брусах та «прогулянка фермера».

У підтягуванні одразу троє студентів показали однаковий результат – 25 разів і посіли першу сходинку: Мазур Максим (4ПІ-22), Дзісь Артем (ЕЕ-23) та Ставнюк Віктор (4 КН-23). Другу сходинку поділили між собою Олійник Іван (1СП-21) та Форкалюк Іван (3АКІТ-23), які підтягнулися по 23 рази. На третьому місці Соєцький Дмитрій (2КІ-22) та Гріщенко Дмитро (Б-21), які підтягнулися по 20 разів.

У наступному виді «утримання кута на брусах» найсильнішим виявився представник ФІТКІ Соєцький Дмитрій (2КІ-22), який протримав кут 19,0 сек. На другому місці представник ФЕЕЕМ Дзісь Артем (ЕЕ-23) – 16,8 сек і на третьому знову представник ФІТКІ Олійник Іван (1СП-21) з результатом 16,7 сек.

Динамічним та видовищним виявився вид змагань «прогулянка фермера». В цьому виді хлопці за 30 секунд мали подолати якомога довшу відстань з двома гирями по 24 кг. Найшвидшим та найвитривалішим виявився студент ФБЦЕІ Гріщенко Дмитро (Б-21), який зумів подолати відстань 113 м та 70 см. На другому місці з результатом 106 м 50 см також представник ФБЦЕІ Глазков Денис (БМ-23мс). На третьому місці представник ФЕЕЕМ Стіфанцов Михайло з результатом 104 м 60 см.

За підсумками трьох видів в абсолютній першості найвищу сходинку посів представник ФЕЕЕМ Дзісь Артем (ЕЕ-23), другим став представник ФІТКІ Олійник Іван (1СП-21) і на третьому місці студент ФБЦЕІ Гріщенко Дмитро (Б-21).
всі призери та переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями від університету.


Дякуємо нашим силам оборони ти ЗСУ!
Разом до перемоги!
 

опублік. Овчарук Василь Володимирович