20 вересня на стадіоні Вінницького національного технічного університету, кафедрою фізичного виховання були проведені спортивні заходи до Міжнародного дня студентського спорту.
Одразу після урочистої частини відбувся легкоатлетичний забіг, у якому прийняли участь близько 200 студентів та викладачів університету. Наступним етапом було проведення ранкової руханки та змагань на локаціях.
Змагання проводилися з перетягування канату, настільного тенісу, футболу та вису на поперечині.
На першій локації – «перетягування канату», студенти змагались між собою по групах. Із восьми заявлених команд до фінального спарингу дійшли команди факультетів ФМТ та ФЕЕЕМ. Перемогу здобули студенти факультету МТ.
Друга локація – «вис на поперечені» не було рівних студентам ФЕЕЕМ, які розподілили між собою всі призові місця: Дудник Дмитро – 1 місце (3 хв 40 сек), Миколайчук Владислав – 2 місце (3 хв 25 сек), Василевський Владислав – 3 місце (3 хв 40 13 сек).
Наступна локація – «настільний теніс», 1-е місце виборов Дзісь Артем (ФЕЕЕМ), 2-е місце здобув Ломоносов Владислав (ФМТ), 3-е місце посів Красносельський Владислав (ФЕЕЕМ).
Всі призери змагань та переможці були нагороджені грамотами від ректора університету та солодкими призами від кафедри фізичного виховання.
У другій половині дня, в рамках Кубку Ректора ВНТУ з футболу, відбувся матч  між збірними командами ФМІБ та ФІЕС.
Загалом в спортивно-масових заходах до Міжнародного дня студентського спорту прийняли участь близько 300 здобувачів та викладачів нашого університету.
Всі учасники отримали заряд бадьорості і емоційного піднесення. Дякуємо ВСІМ за участь, бажаємо гарного настрою і успіхів!

Займайтесь спортом і будьте здорові!!!
Дякуємо нашим ЗСУ!!!
Разом до Перемоги!!!

опублік. Овчарук Василь Володимирович