Щороку 20 вересня в Україні відзначається Міжнародний день студентського спорту.
Вінницьке обласне відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України спільно із закладами освіти Вінниці прийняли участь у цьому заході, який цього року пройшов на території ВДПУ ім. М. Коцюбинського.
Вінницький національний технічний університет теж долучився до святкування Міжнародного дня студентського спорту і прийняв безпосередню участь у цьому заході.
На урочистому відкритті заходу діячі в галузі фізичного виховання та спорту Вінниччини підвели підсумки роботи та відзначили грамотами кращих спортсменів області, переможців та призерів Всеукраїнських і міжнародних змагань.
Від нашого університету на нагородження були представлені:
Пограничний Богдан – МСМК України зі спортивної акробатики, багаторазовий призер міжнародних змагань, Чемпіон Всесвітніх ігор 2022 року, нагороджений Орденом "За заслуги" 3 ступеня.
Нагорняк Антон – КМС України з легкої атлетики, член збірної команди України з багатоборства, багаторазовий призер Чемпіонатів України, переможець Кубку України з метання спису серед юніорів U20.
Кірілов Олексій – МС України з універсального бою, срібний призер чемпіонату України по самбо серед юніорів (бойовий розділ), бронзовий призер кубку України серед дорослих по самбо (бойовий розділ), срібний призер чемпіонату України з універсального бою(розділ класика).
Хома Вікторія – КМС України, бронзова призерка Чемпіонату світу з військово-спортивних багатоборств, дворазова чемпіонка України з кудо.
Степанюк Каріна – КМС України з шахів, чемпіонка України з шахів у командному заліку, багаторазова призерка чемпіонатів області.
Панченко Георгій – КМС України з веслувального слалому, Чемпіон України серед молоді, багаторазовий призер національних змагань.
Всі присутні отримали масу позитивних емоцій та настрою, позитиву і спортивного драйву!
Дякуємо ЗСУ!!!
Разом до Перемоги!!!

опублік. Овчарук Василь Володимирович