Зональні змагання XVIII літньої Універсіади України з футболу.
З 8 по 11 травня на стадіоні ВНТУ ім. Я. Кулика пройшли зональні змагання XVIII
літньої Універсіади України з футболу.

Збірна команда нашого університету, яка зовсім нещодавно стала переможцем змагань обласної Універсіади, отримала право представляти команду Вінницької області, яка була підсилена гравцями з інших університетів Вінниччини. Головною метою для команди був вихід до фінальної частини змагань Універсіади. На турнір приїхали дві команди з Тернопільської та одна з Хмельницької областей.
На урочистому відкритті змагань з вітальним словом до команд та вболівальників звернувся ректор університету Віктор Вікторович Біліченко та побажав мирного неба, перемоги й успішного виступу в змаганнях.
Першу гру наші хлопці проводили проти команди суперника з Тернопільської області, яка була сформована на базі Тернопільського національного педагогічного університету і в напруженій боротьбі поступились супернику з рахунком 5:3.
Далі відступати вже було нікуди, потрібно тільки перемагати, адже тільки дві команди проходили до фінальної частини змагань.
У другому матчі 10 травня збірна команда Хмельницької області, показала досить гідний футбол, але нічого не змогла протиставити нашим гравцям. Перша перемога господарів з рахунком 3:0 давала нам гарні шанси на вихід з групи.
На вирішальний матч 11 травня проти команди Тернопільської області на базі економічного університету, наша збірна виходила вкрай зосередженою та вмотивованою. Капітан команди Мартинов Ілля та всі гравці проявили бійцівський характер і жагу до перемоги в рідних стінах університету. За шаленої підтримки вболівальників нам вдалося яскраво перемогти суперника з рахунком 3:0!!!
Це дало змогу нашій команді продовжувати боротьбу у змаганнях фінальної частини Універсіади України, яка проходитиме в м. Чернівці на початку червня.
Дякуємо усім гравцям команди та тренерам за самовіддачу та бажаємо подальших яскравих перемог!
Склад команди:
Ковальчук Назарій,  ЕСМ-21
Черняк Ілля, ЕС-21
Котець Станіслав,  1ЕС-22
кап. Мартинов Ілля,  1Б-20
Білоус Дмитро, БМ-21
Леськов Віталій,  ТКС-21м
Ткачук Антон, 1ТТ-22мс
Амбрусевич Денис,  ЕМСА-21
Поліщук Владислав,  5КН-22
Рогов Андрій,  1ЕСМ-22
Волкотруб Дмитро, 1ГМ-20
Тарапата Костянтин, БМ-22
Слободян Павло, ЕМСА-21
Глуханюк Антон, ЕСМ-21
Лесик Іван, 3Е-19
Посвалюк Валентин, ВТЕІ
Бедрак В’ячеслав, ВДПУ
Костюк Євгеній, ВКІ
Білецький Іван, ВТЕІ
Панасюк Вадим, ВТЕІ

Тренери команди:
Кулик Денис Григорович та Столярик Владислав Анатолійович

Дякуємо нашим захисникам та ЗСУ!
Віримо в Перемогу! Все буде Україна!!!











































t

опублік. Овчарук Василь Володимирович