Збірна ВНТУ з футболу – переможець Універсіади області

 

З 18 по 21 квітня відбулись фінальні змагання з футболу XVIII літньої Універсіади ЗВО Вінницької області у 2022/2023 н. р.
У змаганнях приймали участь 6 команд, які були розподілені на 2 підгрупи: 1 – ВНТУ, ДонНУ, НАНГУ та 2 – ВДПУ, ВНМУ, ВТЕІ.
Збірна команда ВНТУ в першому матчі зустрічалася з університетом НАНГУ м. Харкова. Матч закінчився з рахунком 0:0, де у справжній чоловічій боротьбі слід відзначити лінію оборони ВНТУ та голкіпера Короля Богдана.
Другий матч наша команда провела проти Донецького Національного університету ім. В. Стуса. Гра виявилася вкрай важливою, адже команди боролися за вихід у фінал. Напруга відчувалася ще у роздягальні… На початку зустрічі капітан команди Мартинов Ілля вивів гравців на поле і вже на першій хвилині відзначається Поліщук Владислав, який входить до складу збірної юніорської команди Вінницької області. Наприкінці першого тайму за фол було призначено пенальті у наші ворота і рахунок став 1:1. Другий тайм виявився надзвичайно видовищним, адже наші хлопці забили 4 м’ячі не пропустивши жодного. В результаті рахунок 5:1, перемога і вихід у фінал.
До речі, наш університет на протязі більш ніж 20 років завжди виходив до фіналу змагань Універсіади області з футболу!!!
Фінал змагань відбувся 21 квітня. Зустрічалися команди ВНТУ-ВТЕІ. Підтримати нашу команду прийшли велика кількість студентів та викладачів університету.
Команда-суперник ВТЕІ на шляху до перемоги впевнено обіграла команди ВДПУ та ВНМУ, адже в її колективі є гравці Вінницької «Ниви» і не тільки. Проте, наші студенти, наша КОМАНДА, справжній колектив, з бойовим настроєм вийшли на поле тільки з однією думкою….. про перемогу.
На початку матчу суперник забиває м’яч, однак це тільки додало нам мотивації і пішло на користь. Наприкінці першого тайму команда ВНТУ зрівнює рахунок 1:1 і команди йдуть на перерву.
Другий тайм матчу та останній турніру, наші хлопці провели на високому рівні. Поліщук Владислав, який є молодою зіркою ВНТУ з футболу та  кращим бомбардиром змагань, забив 2 м’ячі. В результаті у фіналі наша команда здобуває бажану перемогу 3:2!!!
Команда ВНТУ стає переможцем XVIII літньої Універсіади ЗВО Вінницької області  з футболу.
Слід відзначити тренерів команди, викладачів кафедри фізичного виховання Кулика Д. Г. та Столярика В. А., які підготували команду та змогли досягти такого високого результату.
Також дякуємо нашим вболівальникам за шалену підтримку з прапорами, барабаном та настроєм! Ви неймовірні!!!
 Наразі команда ВНТУ готується до наступних змагань і представлятиме Вінницьку область в Універсіаді України.
Відзначимо кожного гравця хто прийняв участь Прізвище ім’я і група вони всі гідні цього.
1. Король Богдан 2пі-21м
2. Білоус Дмитро бм-21
3. Ковальчук Назарій Есм-21
4. Котець Станіслав 1Ес-22
5. Амбрусевич Денис Емса-21
6. Волкотруб Дмитро ат-19
7. Мартинові Ілля 1б-20(капітан команди)
8. Леськов Віталій Ткс-21м
9. Лебеда Денис Пі-21
10. Черняк Ілля Ес-21
11. Рогов Андрій 1-Есм-22
12. Тарапата Костянтин бм-22
13. Поліщук Влад 5кн-22(найкращий бомбардир)
14. Лесик Іван 3ЕЕ-19
15. Глуханюк Антон Есм -21
16. Миколюк Євген 5 кн-22
17. Слободян Павло Емса-21
18. Король Ігор Міт-22


Бажаємо команді подальших успіхів і перемоги!

Окрема подяка нашим Захисникам та Збройним Силам України!!!
Разом до Перемоги! Все буде Україна!

 

опублік. Овчарук Василь Володимирович