СТУДЕНТИ ВНТУ ПЕРЕМОЖЦІ УНВЕРСІАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ З БАСКЕТБОЛУ 3х3

4 грудня 2021 р. в спортивному залі ВДПУ ім. Коцюбинського відбулись змагання з баскетболу 3х3 за програмою ХVІІ літньої Універсіади Вінницької області серед студентів ЗВО, у яких взяли участь такі університети міста: ВНТУ, ВДПУ, ВТЕІ, ДонНУ, ВНАУ.
Розпочались змагання о 12.00. Упродовж усього часу точилась гостра боротьба, а «додаткових обертів» кожній грі надавало те, що поєдинок тривав лише 10 хв. з правом одного тайм-ауту. Система проведення змагань – колова.
У протистоянні чоловічих команд кращою стала команда Вінницького національного технічного університету у складі Камінського Василя – ФМІБ, МІТ-20, Дячинського Дмитра – ФМІБ, МВКД-20, Тарасюка Даніїла – ФКСА, КІВТ-20, Левчука Ігоря – ФЕЕЕМ, 3ЕЕ-20 на чолі з тренером Олександром Підлужняком, друге місце виборола команда Вінницького торговельно-економічного інституту, третю сходинку п’єдесталу зайняла команда Вінницького національного аграрного університету, 4 місце у команди ДонНу, 5 місце – ВДПУ.
Всі призери були нагороджені грамотами обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ.
Вітаємо команду ВНТУ з перемогою і бажаємо подальших успіхів та перемог!

НА КУБКУ ПОДІЛЛЯ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ

11-12 листопада 2021 р. у стрілецькому тирі ПДЮ відбувся Кубок Поділля з кульової стрільби. В цих змаганнях взяли  участь більше 15 команд з Вінницької області, Фастова, Білої церкви, Житомирщини та Хмельниччини.
Студент ВНТУ Пилявець Ігор, ФІТКІ, гр. 2БС-19б у вправі ПП-3 зробив 60 залікових пострілів, час на виконання - 1 година 15 хвилин, війшов до фіналу і в результаті здобув ІІІ призове місце.


НА ЧЕМПІОНАТІ ОБЛАСТІ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

5 листопада 2021 року в СК « Здоров’я » відбувся чемпіонат області з настільного тенісу серед молоді до 21 року-2000 р.н. і молодше.
У змаганнях взяли участь 12 дівчат та 20 хлопців з Вінниці, Хмільника, Могилів-Подільська, Козятина та Ладижина. На чемпіонаті були розіграні нагороди в особистому, парному та змішаному розрядах.

Перше місце серед дівчат посіла Тітус Анна з Могилів-Подільська, друге місце - Потапова Лариса з Вінниці та трете місце - Коберник Софія теж з Вінниці.
Серед юнаків перше місце посів Рубанов Максим з Вінниці, друге місце - Гайсин Іван з Ладижина та третє місце - Трофимчук Артем, студент ВНТУ (ФКСА, гр. 1 ІСТ-18) з Хмільника. В парному розряді Трофимчук Артем виборов 2 місце з Даценко Олександром.
Артем тренується в клубі настільного тенісу «Гіпаніс ВНТУ» та входить до складу збірної команди університету.
По закінченні чемпіонату призери були нагороджені грамотами та медалями Департаменту гуманітарної політики та федерації тенісу настільного Вінницької області.

         
БАДМІНТОНІСТИ ВНТУ – СРІБНІ ПРИЗЕРИ УНІВЕРСІАДИ ВІННИЧЧИНИ 2021
02 листопада 2021 р. на спортивній базі Вінницького національного технічного університету відбулися змагання з бадмінтону за програмою XVІІ літньої Універсіади Вінниччини серед закладів вищої освіти. У змаганнях взяли участь спортсмени чотирьох закладів освіти Вінниці:
1 місце – ВФІ
2 місце – ВНМУ
3 місце – ВНТУ
4 місце – ВДПУ
Склад збірної команди ВНТУ: Годованюк Андрій (Ін ЕБМД, гр. ЕКО-19), Клапнюк Назар (ФІТКІ, 3ПІ-21б), Юрченко Марина (ФМІБ, П-19б), Савчук Сніжана (ФІТКІ, 4ПІ-21б). Незмінний тренер команди ВНТУ Дмитришин Андрій Володимирович, майстер спорту України з бадмінтону.

Переможцям були вручені грамоти та медалі від Вінницького обласного відділення комітету фізичного виховання та спорту МОНУ.

СРІБЛО У ВНТУ НА УНІВЕРСІАДИ ОБЛАСТІ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ

21 жовтня 2021 р. у стрілецькому тирі ВДПУ відбулися змагання з кульової стрільби за програмою XVII Універсіади області серед ЗВО. Студенти-спортсмени змагались у вправах ГП1, ГП2 (гвинтівка пневматична) та ПП1, ПП2 (пістолет пневматичний). В змаганнях взяли участь 5 команд з різних вузів. У складі команди ВНТУ були і хлопці і дівчата, які у командному заліку посіли ІІ місце, поступившись команді ВДПУ. 
В особистій першості не було рівним нашим учасникам, вони зайняли увесь п‘єдестал пошани:
1 - Дранчук Олександр, гр. ІСТ-18б
2 - Пилявець Ігор, гр. 1БКС-19б
3 - Пінаєв Богдан, аспірант
Серед дівчат  Берчук Анастасія, гр. ЕКО-21б зайняла  5 місце.



У стрільбі з гвинтівки Палій Петро, гр. ТКР-20б, Любарчук Андрій, гр. БС-21б та Мєтла Денис, гр. ТЕ-20мс в командній першості стали другими.
Вітаємо наших спортсменів, але попереду їх чекає участь в першості ВНТУ між факультетами. Тож, побажаємо їм вдалих і влучних виступів.


ВНТУ - СРІБНІ ПРИЗЕРИ УНІВЕРСІАДИ ОБЛАСТІ З ШАХІВ

21 жовтня 2021 року студенти ВНТУ взяли участь у командних змаганнях ХVII літньої Універсіади області серед ЗВО з шахів.
У змаганнях були задієні 5 університетів області. Збірна команда ВНТУ у складі Полігаса Владислава (гр. 1КН-20, КМС), Шафіра Євгена (гр. 2КН-20, 1 розряд) та Степанюк Каріни (гр. 3КН-21, КМС) виборола 2-е загальнокомандне місце, поступившись в останьому турі команді ДонНУ. Третє місце посіла команда медичного університету.
Вітаємо наших шахістів!

опублік. Каплунська Алла Петрівна