НАУКОВО-ОСВІТНІ ЗАХОДИ У 5-ТИ КРАЩИХ УНІВЕРСИТЕТАХ ЄВРОПИ


Викладачів та науковців ВНТУ запрошують у освітній тур країнами Європи.

Подія: Науково-освітній тур «EU Academic Week».

Терміни: 19-30 липня 2020 р.

Організатор: від туристичного оператора «Алголь» algol.com.ua на прохання Асоціації сприяння глобалізації науки та освіти SPACETIME s-time.org.

Дедлайн реєстрації - до 15 квітня 2020 року.

Маршрут: Львів – Будапешт – Лідо ді Єзоло – Венеція (факультатив) –Падуя – Феррара – Болонья – Равенна – Сан-Марино – Рим – Флоренція – Піза (факультатив) – Сірміоне / оз. Гарда – Верона (факультатив) – Інсбрук – Зальцбург – Лінц – Зальцкаммергут (факультатив) – Чеськи Крумлов – Прага – Львів

Під час туру, завдяки сприянню Асоціації SPACETIME, безкоштовна участь у науково-освітніх заходах:

  • участь у Науково-практичному семінарі «Досвід підготовки висококваліфікованого персоналу в Празькому економічному університеті» (з наданням сертифікату);
  • презентація Університету Джона Кебота в Римі;
  • відвідування 5 вищих навчальних закладів в Італії, Австрії, Чехії;
  • 9 науково-популярних лекцій-екскурсів дивовижними містами Європи;
  • тематичні науково-популярні, історичні художні та історико-біографічні фільми з одночасним лекційним супроводженням під час руху автобусу.

 

Тур супроводжує експерт з освітніх систем країн Євросоюзу.

Можливе проходження закордонного стажування (сплачується додатково).

 

ФАКУЛЬТАТИВНА ПРОГРАМА

Під час туру можливе замовлення туристичній компанії факультативних екскурсій (наприклад, відвідування Венеції, Пізи, Верони, озерного краю Зальцкаммергут, оглядові екскурсії), факультативне відвідування музеїв, замків та т.і. Факультативи в основну програму не входять та сплачуються окремо. Перелік факультативних екскурсій надається туроператором разом з договором на обслуговування.

 

УМОВИ УЧАСТІ

Всі науково-освітні заходи в межах туру (семінари, лекції, презентації) відбуваються без будь-яких доплат. Освітню складову подорожі безкоштовно забезпечує Асоціація SPACETIME.

Трансфер та проживання учасники забезпечують через туристичну компанію «Алголь».

Вартість послуг туроператора складає: 600 євро при сплаті до 20 квітня 2020 року включно та 625 євро при сплаті після 21 квітня 2020 року, куди входить трансфер за відповідним маршрутом комфортабельним автобусом європейського класу, забезпечення проживання в готелях 3 зірки зі сніданками (9 ночей) у двомісних номерах, супроводження керівника-гіда на весь період туру. Доплата за 1-16 місця в автобусі – гривневий еквівалент 30 євро. Можливе одномісне проживання за додаткову плату. Факультативи та страхування у вартість не входять та сплачуються окремо. Оплата здійснюється на рахунок туроператора після укладання з ним офіційного договору.

 

РЕЄСТРАЦІЯ НА ТУР ЗА ПОСИЛАННЯМ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVcf1u40bH3IS3swcht3NRLdOCcUO63gdiKemCVxDB0tBikA/viewform 

 

Файл з докладною інформацією про тур: скачати

 

З питань науково-освітньої складової туру консультації телефоном:

+38 098 977 51 62


 

опублік. Косарук Олена Миколаївна