ЧИ Є МОЖЛИВІСТЬ ПРОЙТИ ВИРОБНИЧУ ПРАКТИКУ ДОСТРОКОВО?


Студенти можуть достроково пройти виробничу практику, якщо вони планують брати участь у міжнародних програмах.

Успішна участь студентів у різних міжнародних програмах передбачає виконання  ними навчального навантаження у повному обсязі до початку  терміну реалізації відповідної програми. Зокрема необхідно пройти виробничу практику, передбачену навчальним планом на 2019/2020 навчальний рік для студентів 3-го курсу з 11 травня по 19 червня 2020 року.

Щоб достроково пройти виробничу практику, потрібно:

1. Укласти Договір (відповідно до зразка на сайті ВНТУ – інтеграція навчання з виробництвом) з роботодавцем (або керівником одного із  структурних підрозділів університету) про стажування у другій половині дня обсягом у 240 годин до 17 квітня 2020 року відповідно до своєї майбутньої робітничої професії. УВАГА! Щоб встигнути відпрацювати 240 годин, потрібно оформлювати документи вже ЗАРАЗ!

2. Зареєструвати Договір у Центрі професійної підготовки (надати копію у к. 102 ГНК).

3. Отримати бланк Анкети-відгуку про результати проходження стажування (к. 102 ГНК).

4. До 17 квітня 2020 року надати у Центр професійної підготовки (к. 102 ГНК) заповнену Анкету-відгук про проходження стажування.

5. Написати заяву на ім’я ректора ВНТУ про надання дозволу на дострокове складання заліку за результатами стажування (для тих, хто планує брати участь у програмі після 10 травня 2020 р.). На заяві має бути віза директора ІнІНВ Булиги Ю. В. 

6. Після підпису заяви ректором з’ясувати у Центрі професійної підготовки (к. 102 ГНК) дату та місце дострокового складання заліку.

7. Скласти залік за результатами стажування за направленням з деканату.

8. Для студентів 1скБ (на базі ОКР МС) передбачена виробнича практика обсягом 80 годин з 8 по 19 червня 2020 року. Дана категорія студентів може брати участь у різних міжнародних програмах лише під час літніх канікул.

9. Граничний термін участі у міжнародних проектах – до 7 вересня 2020 року.

10.  У разі ігнорування вищенаведеної інформації виникнуть відповідні ризики щодо перебування учасників у лавах студентів.


 

 

опублік. Косарук Олена Миколаївна