ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ 3-ГО КУРСУ БАКАЛАВРАТУ ТА 1-ГО КУРСУ ЗА СКОРОЧЕНИМ ТЕРМІНОМ НАВЧАННЯ


ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ 3-го курсу та 1-го курсу за скороченою програмою навчання!

Інформація про організацію та проведення виробничої практики

Відповідно до графіку освітнього процесу ВНТУ на 2019-2020 навчальний рік студенти 3-го курсу проходять виробничу практику в період з 11 травня по 19 червня  2020 року (МС – з 8 червня по 18 червня 2020 року).

Що потрібно знати:
1.    Виробнича практика має повністю відповідати освітній програмі, за якою навчається студент.
2.    Організацією виробничої практики займається Інститут інтеграції навчання з виробництвом (ІнІНВ) через свої структурні підрозділи.
3.    Студенти проходять виробничу практику:
•    у навчально-виробничих центрах, майстернях та філіях кафедр університету;
•    на підприємствах, в організаціях, установах регіонів України різної форми власності за укладеними з університетом угодами;
•    на підприємствах, в організаціях, установах регіонів України різної форми власності за індивідуальними угодами, які студенти уклали самостійно в місцях прогнозованого майбутнього працевлаштування.
4.    Студенти можуть виконати навчальне навантаження (передбачене для виробничої практики - загалом 240 годин) достроково,  у разі укладання індивідуальних угод з роботодавцями про стажування у другій половині дня відповідно до освітньої програми, за якою вони навчаються (бланк Договору про стажування відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України на сайті ІнІНВ). Більш детально - див. тут.
5.    Перелік підприємств, організацій, установ тощо для проходження виробничої практики розміщений на сайті ІнІНВ.
6.    Місця проходження виробничої практики буде повідомлено студентам до початку весняної екзаменаційної сесії.
7.    Перед початком виробничої практики зі студентами буде проведено інструктаж з охорони праці та техніки безпеки (дата буде повідомлена пізніше).
8.    Для проходження виробничої практики студенти отримають направлення на підприємство та анкету в якості майбутнього звітного документа про результати виробничої практики.
9.    По завершенні виробничої практики всі студенти складають  диф. залік за результатами виробничої практики та окремі спеціальності - кваліфікаційний іспит з робітничої професії.
10.    Графік проведення диф. заліку та іспиту буде повідомлено студентам перед початком виробничої практики.

Якщо у вас є запитання, звертайтесь до викладача кафедри ІНВ, відповідального за факультет/інститут.



 

 

 

опублік. Косарук Олена Миколаївна