В ОДЕСІ ВІДБУДЕТЬСЯ КОНКУРС СТУДЕНТІВ-ТЕХНАРІВ ЗА НАПРЯМОМ ІТ, АВТОМАТИЗАЦІЇ ТА РОБОТОТЕХНІКИ


Креативних студентів ВНТУ запрошують взяти участь в Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2020» за напрямом "Інформаційні технології, автоматизація і робототехніка". Метою конкурсу є розширення міжнародних зв'язків, залучення студентів до участі в наукових програмах, проектних, конструкторських та інших формах науково-дослідної діяльності. Участь в конкурсі безкоштовна.

Для участь в конкурсі необхідно до 01.02.2020 зареєструватися на https://pk.onaft.edu.ua/iscregister/index.php і надіслати в електронному вигляді на адресу autoblacksea@gmail.com конкурсну роботу та відомості про авторів.

Конкурс проводиться втретє, його географія, незважаючи на назву, досить велика, в минулому році в ньому взяли участь 186 студентських робіт з Польщі, України, Казахстану, Грузії, Болгарії, Молдови, Білорусії, Китаю, Румунії, Чехії, Греції, Туреччини , Литви, Угорщини, США. Призові місця зайняли 47 робіт з різних напрямків.

Всі роботи, які надійдуть на конкурс, будуть виставлені в репозиторії академії, кращі роботи увійдуть до збірника студентських наукових робіт.

Офіційне запрошення, додаткові відомості - на офіційному сайті конкурсу http://isc.onaft.edu.ua, вимоги до учасників і робіт - http://isc.onaft.edu.ua/vimogi.
Мовами конкурсу є англійська та українська, роботи подаються англійською мовою.

Відео на TV про Black Sea Science 2019 минулого конкурсу:
https://www.youtube.com/watch?v=SfWjMZqlt9g&t=5s,
https://www.youtube.com/watch?v=ehy3NBIz4-4,
https://www.youtube.com/watch?v=W2e4gKhEMPk&t=6s.

Фотогалерея - http://isc.onaft.edu.ua/2019-3.

Відгуки - http://isc.onaft.edu.ua/reviews.
 

Якщо виникнуть питання, звертайтесь - autoblacksea@gmail.com.

опублік. Косарук Олена Миколаївна